Header Ads Widget

The Offering (Film horror 2022) Trailer și detalii

Film horror "The Offering" 2022 cu actorii Nick Blood, Emily Wiseman și Paul Kaye. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Offering".


Despre filmul The Offering

The Offering, comercializat și sub numele de Abyzou, este un thriller de groază american, filmat în Bulgaria, produs în 2023, regizat de Oliver Park și cu un scenariu scris de Hank Hoffman după o poveste a lui Hoffman și Jonathan Yunger, bazată pe basmul popular evreiesc din Abyzou. Filmul horror The Offering a fost lansat pe 23 septembrie 2022 la Festivalul Fantastic și va fi lansat limitat în cinematografe americane pe 13 ianuarie 2023.



Descrierea sinopsis a filmului The Offering

În urma dispariției unei tinere evreică, fiul unui director de pompe funebre se întoarce acasă cu soția sa însărcinată în speranța de a se împăca cu tatăl său. Ce nu știu ei este căci chiar sub ei, în morga familiei, un rău străvechi cu planuri sinistre pentru copilul nenăscut pândește în interiorul unui cadavru misterios.

Regia
Oliver Park

Actori în distribuție
Nick Blood, Emily Wiseman, Paul Kaye, Allan Corduner, Jonathan Yunger, Daniel Ben Zenou, Velizar Binev, Anton Trendafilov, Nathan Cooper, Boyan Anev, Sofia Weldon, Yonko Dimitrov, Jodie Jacobs

Genul filmului
Horror

Dată de lansare:
23 septembrie 2022

Cunoscut și ca
The Offering - titlul original, The Offering - titlul în România

Trailer la filmul The Offering (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii