Header Ads Widget

Lăcătușul (Film thriller 2023) The Locksmith Trailer și Detalii

Film thriller "Lăcătușul" 2023 cu actorii Kate Bosworth, Ryan Phillippe și Ving Rhames. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Locksmith".


Despre filmul The Lăcătușul

Lăcătușul / The Locksmith este un film thriller regizat de Nicolas Harvard în debutul său în regie. John Glosser, Joe Russo & Chris LaMont și Ben Kabalis au scris scenariul bazat pe o poveste originală a lui Blair Kroeber. În rolurile principale joacă actorii Kate Bosworth și Ryan Phillippe, alături de Ving Rhames, Kaylee Bryant, Charlie Weber, Jeffrey Nordling, Noel Gugliemi, Tom Wright, Gabriela Quezada și Madeleine Guilbot în roluri secunadare.


Filmul thriller Lăcătușul / The Locksmith este produs de companiile Chicken Soup for the Soul Entertainment și Arclight Films și va fi lansat în cinematografele americane pe 3 februarie 2023 de către Screen Media.


Sinopsis la filmul Lăcătușul

Miller este un lăcătuș expert care a ajuns la închisoare după o lovitură. După ce a fost eliberat, încearcă să o ia de la capăt cu fiica și fosta lui iubită, dar după o răpire, totul se schimbă.





Distribuție Actori în filmul Lăcătușul

Kate Bosworth, Ryan Phillippe, Ving Rhames, Kaylee Bryant, Charlie Weber, Jeffrey Nordling, Noel Gugliemi, Tom Wright, Gabriela Quezada, Madeleine Guilbot, Bourke Floyd, Andrew Kern, Livia Trevino, George Akram, Anthony Pagliaro Jr, Bo Phillips, Eric Weiss, Ben Steele, Kaleb Clifton, Jerry Lozano, Moses Villalobos, Cesar Miramontes, Emily Rose David

Regizor
Nicolas Harvard

Scenarist
John Glosser, Joe Russo, Chris LaMont

Genul filmului
Thriller, Filme 2023

Data de lansare
3 februarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Locksmith titlul original, Lăcătușul titlul în România

Este filmul Lăcătușul pe HBO Max

Din păcate filmul Lăcătușul / The Locksmith încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Lăcătușul pe Netflix?

Din păcate filmul Lăcătușul / The Locksmith încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Lăcătușul

Un hoț proaspăt ieșit din închisoare, încearcă să-și reia locul în viața fiicei și fostei lui logodnice. Hotărât, el este forțat să folosească abilitățile pe care le are ca lăcătuș talentat. Lucrurile iau o întorsătură tumultoasă după o dispariție neașteptată.


Trailer la filmul The Locksmith (2023) Lăcătușul


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii