Header Ads Widget

The Last Victim (Film acțiune 2021) Trailer și detalii

Film acțiune thriller "The Last Victim" 2021 cu actorii Ali Larter, Ralph Ineson și Ron Perlman. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Last Victim".


Despre filmul The Last Victim

The Last Victim (Ultima victimă) este un film thriller neo-noir, neo-western american din 2021, regizat și produs de Naveen A Chathapuram, în debutul său regizoral, după un scenariu scris de Ashley James Louis, bazat pe o poveste a lui Doc Justin și Chatapuram. În rolurile principale joacă actorii Ali Larter, Ralph Ineson, Ron Perlman, Kyle Schmid, Dakota Daulby, Camille Legg și Tom Stevens. Complotul urmărește un șerif care vrea să prindă o bandă de tâlhari violenți care la rândul lor urmăresc un martor la crimele lor.

Filmul The Last Victim a avut premiera la Festivalul Internațional de Film din Oldenburg pe 16 septembrie 2021. A fost lansat în Statele Unite pe 13 mai 2022.



Descrierea sinopsis a filmului The Last Victim

În acest thriller stilizat neo-western, un grup de răufăcători din zilele noastre și liderul lor terifiant sunt urmăriți de un șeriful local (Ron Perlman), după ce au comis o crimă îngrozitoare într-un oraș pustiu din sud-vest. Când o profesoară și soțul ei se încrucișează cu criminalii, toată lumea este atrasă într-o spirală de violență și răzbunare în care moralitatea devine ambiguă, iar supraviețuirea este singura opțiune.

Regia
Naveen A. Chathapuram

Actori în distribuție
Ali Larter, Ralph Ineson, Ron Perlman, Tahmoh Penikett, Kyle Schmid, Dakota Daulby, Camille Legg, Paul Belsito, Tom Stevens, Gregory Fawcett, Trish Allen, Budge Winter, Matt Brown, Kit Sheehan, Waldo

Genul filmului
Acțiune, Crime, Thriller

Dată de lansare:
16 septembrie 2021

Cunoscut și ca
The Last Victim - titlul original, The Last Victim - titlul în România

Trailer la filmul The Last Victim (2021)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii