Header Ads Widget

The Dead Don't Die (Film comedie horror 2019) Trailer și detalii

Film comedie și horror "The Dead Don't Die" 2019 cu actorii Bill Murray, Adam Driver și Tilda Swinton. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Dead Don't Die".


Despre filmul The Dead Don't Die

The Dead Don't Die este un film american de comedie de groază absurdist din 2019, scris și regizat de Jim Jarmusch. Are o distribuție care îi include pe actorii Bill Murray, Adam Driver, Chloe Sevigny, Steve Buscemi, Tilda Swinton, Tom Waits, Danny Glover, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Iggy Pop, Carol Kane și Selena Gomez și urmărește forțele de poliție ale unui oraș mic în timp ce se luptă cu o invazie bruscă de zombi.

Filmul horror și comedie The Dead Don't Die a avut premiera mondială ca film de deschidere la Festivalul de Film de la Cannes pe 14 mai 2019. A fost lansat în cinematografe în America de Nord pe 14 iunie 2019 de Focus Features și a câștigat 15,3 milioane de dolari la box office. A primit recenzii mixte de la critici.



Descrierea sinopsis a filmului The Dead Don't Die

În micul oraș liniștit Centerville, ceva nu este în regulă. Luna atârnă mare și jos pe cer, orele de lumină ale zilei devin imprevizibile, iar animalele încep să manifeste comportamente neobișnuite. Știrile sunt înfricoșătoare, iar oamenii de știință sunt îngrijorați, dar nimeni nu prevede cea mai ciudată și mai periculoasă repercusiune care va începe în curând să afecteze Centerville: morții se ridică din morminte și se ospătează cu cei vii, iar cetățenii trebuie să lupte cu zombi pentru a supraviețui.

Regia
Jim Jarmusch

Actori în distribuție
Bill Murray, Adam Driver, Tilda Swinton, Chloë Sevigny, Steve Buscemi, Danny Glover, Caleb Landry Jones, Selena Gomez, Austin Butler, Rosie Perez, Tom Waits, Eszter Balint, Maya Delmont, Taliyah Whitaker, Jahi Di'Allo Winston, Kevin McCormick, Sid O'Connell, RZA, Larry Fessenden, Jodie Markell, Carol Kane, Rosal Colon, Sara Driver, Iggy Pop, Luka Sabbat, Sturgill Simpson, Charlotte Kemp Muhl

Genul filmului
Comedie, Fantastic, Horror

Dată de lansare:
14 iunie 2019

Cunoscut și ca
The Dead Don't Die - titlul original, The Dead Don't Die - titlul în România

Trailer la filmul The Dead Don't Die (2019)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii