Header Ads Widget

Baubaul (Film horror 2023) The Boogeyman Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Baubaul" 2023 cu actorii Chris Messina, Vivien Lyra Blair și Sophie Thatcher. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Boogeyman".


Despre filmul Baubaul

Baubaul / The Boogeyman este un film american de groază supranatural din 2023 regizat de Rob Savage după un scenariu scris de Scott Beck, Bryan Woods și Mark Heyman, bazat pe nuvela din 1973 cu același nume de Stephen King. Filmul îi are în distribuție pe actorii Chris Messina, Vivien Lyra Blair, Sophie Thatcher, Madison Hu, David Dastmalchian, Marin Ireland, Lacey Dover, LisaGay Hamilton, Maddie Nichols și Beau Hart.


Filmările la filmul horror și thriller Baubaul / The Boogeyman au început în februarie 2022 în New Orleans. Plănuit inițial să fie lansat pe serviciul de streaming Hulu, The Boogeyman este acum programat să fie lansat în cinematografe în Statele Unite pe 2 iunie 2023, de către 20th Century Studios.


Sinopsis la filmul Baubaul

Încă îndurerați de moartea tragică a mamei lor, o adolescentă și sora ei mai mică se trezesc afectați de o prezență sadică în casa lor și se luptă să-și convingă tatăl îndurerat să fie atent înainte de a fi prea târziu.





Distribuție Actori în filmul Baubaul

Chris Messina, Vivien Lyra Blair, Sophie Thatcher, Madison Hu, David Dastmalchian, Marin Ireland, Lacey Dover, LisaGay Hamilton, Maddie Nichols, Beau Hart, Adams Bellouis, Daniel Hagen, Victoria Harris, Han Soto, Elton LeBlanc, Mabel Tyler, Devyn Sandidge, Rose Bianca Grue, Leeann Ross, Curtis Johnson, Dane Bourgeois, Maisie Bogert, Mary Naquin, Ellie Bogert

Regizor
Rob Savage

Scenarist
Scott Beck, Bryan Woods, Mark Heyman

Genul filmului
Horror, Mister, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
2 iunie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Boogeyman titlul original, Baubaul titlul în România

Este filmul Baubaul pe Netflix?

Din păcate filmul Baubaul / The Boogeyman încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Baubaul

Un psihiatru, unde un bărbat pe nume Lester Billings vorbește cu medicul despre „crimele” celor trei copii ai săi mici, descriind evenimentele din ultimii câțiva ani. Primii săi doi copii au murit în mod misterios din cauze aparent fără legătură (diagnosticate ca moarte în pătuț și, respectiv, convulsii) când au fost lăsați singuri în dormitoare. Singurele puncte comune au fost că copiii au strigat „Boogeyman!” înainte de a fi lăsați singuri și ușa dulapului întredeschisă după ce le-a descoperit cadavrele, deși Billings este sigur că ușa a fost închisă.


Trailer subtitrat la filmul The Boogeyman (2023) Baubaul


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de groază și suspans Baubaul (2023) cu actorii Chris Messina, Vivien Lyra Blair, Sophie Thatcher, Madison Hu, David Dastmalchian, Marin Ireland, Lacey Dover, LisaGay Hamilton și Maddie Nichols și regizat de Rob Savage.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii