Header Ads Widget

Taurus (Film biografic dramă 2022) Trailer și detalii

Film biografic și dramă "Taurus" 2022 cu actorii Megan Fox, Ruby Rose și Colson Baker. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Taurus".


Despre filmul Taurus

Taurul (cunoscut anterior ca Good News) este un film dramă american din 2022 regizat de Tim Sutton și scris de Sutton și Machine Gun Kelly. Filmul îi are în distribuție pe actorii Megan Fox, Ruby Rose, Colson Baker, Maddie Hasson, Scoot McNairy, Demetrius 'Lil Meech' Flenory, Luis Da Silva Jr., Sara Silva și Victoria Gale. A fost lansat la Festivalul de Film de la Berlin din 2022. Pe 16 mai 2022, a fost achiziționat de RLJE Films pentru o lansare limitată în cinematografele din SUA pe 18 noiembrie 2022.



Descrierea sinopsis a filmului Taurus

Un muzician în ascensiune, dar cu probleme, caută inspirație pentru a-și înregistra următoarea melodie, împingându-se adânc în abis. O operă de ficțiune care explorează faima, dependența, procesul artistic și industria muzicală, filmul Taurul este o poveste plină de suflet și universală.

Regia
Tim Sutton

Actori în distribuție
Megan Fox, Ruby Rose, Colson Baker, Maddie Hasson, Scoot McNairy, Demetrius 'Lil Meech' Flenory, Luis Da Silva Jr., Sara Silva, Victoria Gale, Angela Fornero, Philip Smithey, Robert Jumper, Siri Miller, Paul Bartholomew, Avery Tiiu Essex, Naomi Wild, Angela Landis, Michael Andrew Baker, Steven Herrera, Ron G, David Abed, Thomas Archer, Takaya Lloyd, T.K. Weaver, Joe Dioletto, Angelita Torres, Joslyn Jensen, Frank Mosley

Genul filmului
Biografic, Dramă, Muzical

Dată de lansare:
18 noiembrie 2022

Cunoscut și ca
Taurus - titlul original, Taurus - titlul în România

Trailer la filmul Taurus (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii