Header Ads Widget

Stargirl (Film comedie 2020) Trailer și detalii

Film comedie și dramă "Stargirl" 2020 cu actorii Grace VanderWaal, Graham Verchere și Giancarlo Esposito. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Stargirl".




Descrierea sinopsis a filmului Stargirl

Leo Borlock (Graham Verchere) este un elev de nivel mediu la Liceul Mica. Ia note decente, este membru al fanfarei școlii și s-a mulțumit mereu să zboare sub radar. Dar totul se schimbă atunci când o întâlnește pe Stargirl Caraway (Grace VanderWaal), o nouă studentă încrezătoare și colorată, cu înclinație pentru ukulele, care iese în evidență în mulțime. Este bună, găsește magia în lume și atinge viața celorlalți cu cele mai simple gesturi. Excentricitățile ei și personalitatea infecțioasă îl fermecă pe Leo și pe studenți, iar ea trece rapid de la a fi ignorată și ridiculizată la acceptată și lăudată, apoi înapoi din nou, trimițându-l pe Leo într-o plimbare plină de emoții. O sărbătoare a individualității, bunăvoinței și puterii spiritului uman, „Stargirl” este regizat de Julia Hart după un scenariu de Kristin Hahn și Julia Hart și Jordan Horowitz bazat pe romanul lui Jerry Spinelli. Filmul îi are în rolurile principale pe cântăreața/compozitoarea Grace VanderWaal în debutul ei în film, Graham Verchere, Karan Brar, Maximiliano Hernandez, Darby Stanchfield și Giancarlo Esposito. „Stargirl” este produs de Ellen Goldsmith-Vein, Lee Stollman și Kristin Hahn, cu Jordan Horowitz, Jim Powers, Jerry Spinelli, Eddie Gamarra, Catherine Hardwicke și Jonathan Levin ca producători executivi.

Regia
Julia Hart

Actori în distribuție
Grace VanderWaal, Graham Verchere, Giancarlo Esposito, Karan Brar, Atharva Varma, Darby Stanchfield, Maximiliano Hernández, Annacheska Brown, Collin Blackford, Allison Wentworth, Juliocesar Chavez, Artemis, Julia Flores, Gabriella Surodjawan, Shelby Simmons, John Apolinar, Alex James, Lucinda Marker, Enzo Charles, Sara Arrington, Damian O'Hare

Genul filmului
Comedie, Dramă, Familie

Dată de lansare:
13 martie 2020

Cunoscut și ca
Stargirl - titlul original, Stargirl - titlul în România

Trailer la filmul Stargirl (2020)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii