Header Ads Widget

Spenser Confidential (Film acțiune Netflix 2020) Trailer și detalii

Film acțiune și comedie "Spenser Confidential" 2020 cu actorii Mark Wahlberg, Winston Duke și Alan Arkin. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Spenser Confidential".




Descrierea sinopsis a filmului Spenser Confidential

Spenser (Mark Wahlberg), un fost polițist recunoscut pentru că face probleme decât pentru că le rezolvă, tocmai a ieșit din închisoare și pleacă definitiv din Boston. Dar mai întâi este obligat să-și ajute vechiul antrenor și mentor de box Henry (Alan Arkin) cu un amator promițător. Acesta este Hawk (Winston Duke), un luptător de MMA nerăbdător, fără sens, convins că va fi un adversar mai dur decât a fost vreodată Spenser. Când doi dintre foștii colegi ai lui Spenser sunt uciși, el îi recrutează pe Hawk și pe fosta lui iubită Cissy (Iliza Shlesinger) pentru a-l ajuta să investigheze și să-i aducă pe vinovați în fața justiției. Inspirat de Wonderland, un roman de succes al lui Ace Atkins.

Regia
Peter Berg

Actori în distribuție
Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Michael Gaston, Bokeem Woodbine, Marc Maron, James DuMont, Post Malone, Colleen Camp, Hope Olaidé Wilson, Kip Weeks, Brandon Scales, Ayana Brown, Dustin Tucker, Josh Cronin, Alfred Briere, Rebecca Gibel, Alexandra Vino, Patty Ross, Chad Nehemiah Reed-Lopes, Chaz Jeremiah Reed-Lopes, Anthony 'Ace' Thomas, Johnny Alves, Rich Skinner, Trevor Robertson, Donald Cerrone, Christopher Weigel, Arthur Wahlberg, Thomas Rosales Jr.

Genul filmului
Acțiune, Comedie, Dramă

Dată de lansare:
6 martie 2020

Premiera în România: 6 martie 2020 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca
Spenser Confidential - titlul original, Spenser Confidential - titlul în România

Este filmul Spenser Confidential pe Netflix

Da, filmul Spenser Confidential este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 6 martie 2020 aici pe Netflix România.



Trailer la filmul Spenser Confidential (2020)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul Netflix de acțiune și comedie Spenser Confidential (2020) cu actorii Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Michael Gaston, Bokeem Woodbine, Marc Maron, James DuMont și Post Malone și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii