Header Ads Widget

Sick (Film horror thriller 2022) Trailer și detalii

Film horror și thriller "Sick" 2022 cu actorii Gideon Adlon, Bethlehem Million și Dylan Sprayberry. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Sick".


Despre filmul Sick

Sick este un film american de groază slasher din 2022 regizat de John Hyams și scris de Kevin Williamson și Katelyn Crabb. Filmul îi are în distribuție pe actorii Gideon Adlon, Bethlehem Million, Dylan Sprayberry, Marc Menchaca, Jane Adams, Joel Courtney, Chris Reid și Duane Stephens. Filmul horror și thriller Sick a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto pe 11 septembrie 2022 și a fost lansat pe 13 ianuarie 2023 pe platforma de streaming Peacock.



Descrierea sinopsis a filmului Sick

În aprilie 2020, în timpul pandemiei de COVID-19, studenta Parker Mason o duce pe cea mai bună prietenă, Miri Woodlow, la casa familiei ei de pe lac pentru a o pune în carantină. Ei ajung la casa luxoasă și retrasă de la lac când Parker primește un mesaj text criptic. Fetele se îndreaptă către un mic doc pentru a se bronza și Parker primește un alt mesaj care le deranjează pe amândoi. Din acel moment, toată liniștea pe care o căutau se transformă într-o luptă pentru supraviețuirea lor.

Regia
John Hyams

Actori în distribuție
Gideon Adlon, Bethlehem Million, Dylan Sprayberry, Marc Menchaca, Jane Adams, Joel Courtney, Chris Reid, Duane Stephens, Logan Murphy, Terry D. Gibson, Andrew Sikking, Kimberlee Kraczek, Charla Bocchicchio, Jihae Song, Alireza Mirmontazeri, Aarman Touré

Genul filmului
Horror, Thriller

Dată de lansare:
11 septembrie 2022

Cunoscut și ca
Sick - titlul original, Sick - titlul în România

Trailer la filmul Sick (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii