Header Ads Widget

Sicario: Asasinul (Film acțiune 2015) Sicario Trailer și detalii

Film acțiune și crime "Sicario: Asasinul" 2015 cu actorii Emily Blunt, Josh Brolin și Benicio Del Toro. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Sicario".


Despre filmul Sicario: Asasinul

Sicario: Asasinul este un film thriller de acțiune american din 2015 regizat de Denis Villeneuve, scris de Taylor Sheridan și cu Emily Blunt, Benicio Del Toro, și Josh Brolin în rolurile principale. Filmul urmărește o agentă FBI cu principii care este înrolată de un grup de lucru guvernamental pentru a-l doborî pe liderul unui cartel mexican de droguri puternic și brutal. Filmul Sicario: Asasinul a fost selectat pentru a concura pentru Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2015. A început o lansare limitată în Statele Unite pe 18 septembrie 2015, urmată de o lansare la nivel național pe 2 octombrie 2015. În România, filmul a fost lansat în cinematografe pe 18 septembrie 2015.

Filmul de acțiune Sicario: Asasinul a primit laude pentru scenariu, regie, partitura muzicală, cinematografie și interpretările actorilor Emily Blunt, Josh Brolin și Benicio del Toro. Filmul a fost nominalizat la cea de-a 88-a ediție a Premiilor Oscar pentru cea mai bună imagine, cea mai bună muzică originală și cel mai bun montaj de sunet. De asemenea, a câștigat nominalizări la BAFTA pentru cel mai bun actor în rol secundar, cea mai bună imagine și cea mai bună muzică de film. Continuarea sa, Sicario: Day of the Soldado, a fost lansată pe 29 iunie 2018. Un al treilea film, intitulat Sicario: Capos este în dezvoltare.



Descrierea sinopsis a filmului Sicario: Asasinul / Sicario

După ce a urcat în rândurile profesiei ei dominate de bărbați, agenta idealistă FBI Kate Macer (Emily Blunt) primește o misiune de top. Recrutată de misteriosul oficial guvernamental Matt Graver (Josh Brolin), Kate se alătură unui grup operativ pentru escaladarea războiului împotriva drogurilor. Condusă de intensul și umbritul Alejandro (Benicio Del Toro), echipa călătorește înainte și înapoi peste granița dintre SUA și Mexic, folosind un șef de cartel (Bernardo Saracino) pentru a-l elimina pe cel mai mare (Julio Cesar Cedillo).

Regia
Denis Villeneuve

Actori în distribuție
Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro, Daniel Kaluuya, Victor Garber, Jon Bernthal, Jeffrey Donovan, Raoul Max Trujillo, Julio Cesar Cedillo, Hank Rogerson, Bernardo Saracino, Maximiliano Hernández, Kevin Wiggins, Edgar Arreola, Kim Larrichio, Jesus Nevarez-Castillo, Dylan Kenin, John Trejo, Marty Lindsey, Alex Knight, Rio Alexander, Eric Steinig, Michael-David Aragon, Vic Browder

Genul filmului
Acțiune, Crime, Dramă

Dată de lansare:
18 septembrie 2015

Cunoscut și ca
Sicario - titlul original, Sicario: Asasinul - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Sicario: Asasinul (2015)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Sicario: Asasinul (2015) cu actorii Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro, Daniel Kaluuya, Victor Garber, Jon Bernthal și Jeffrey Donovan și regizat de Denis Villeneuve.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii