Header Ads Widget

Shotgun Wedding (Film acțiune și comedie 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune și comedie romantică "Shotgun Wedding" 2023 cu actorii Jennifer Lopez, Josh Duhamel și Jennifer Coolidge. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Amazon Prime Video și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Shotgun Wedding".


Despre filmul Shotgun Wedding

Shotgun Wedding este un film american de acțiune și comedie romantică din 2022, regizat de Jason Moore și scris de Mark Hammer. În film, nunta de la o destinație extravagantă a unui cuplu este deturnată de infractori. În procesul de salvare a familiilor lor, ei redescoperă de ce s-au îndrăgostit la început. Filmul îi are în distribuție pe actorii Jennifer Lopez, Josh Duhamel, Sonia Braga, Jennifer Coolidge, Lenny Kravitz și Cheech Marin.


Filmul de acțiune și comedie Shotgun Wedding a fost lansat în Singapore și Indonezia pe 28 decembrie 2022, în Israel pe 29 decembrie 2022 și este programat să fie lansat pe 27 ianuarie 2023, de către Studiourile Amazon prin platforma de streaming Amazon Prime Video.


Sinopsis la filmul Shotgun Wedding

Darcy și Tom își iau familiile adorabile, dar foarte încăpățânate, să asiste la nunta lor, dar cum cuplul începe să se răzgândească, situația se agravează și mai rău când dintr-o dată viețile tuturor sunt în pericol când întreaga petrecere este luată ostatică. Cuplul trebuie să lucreze împreună pentru a-i salva pe cei dragi dacă nu ajung să se omoare între ei mai întâi.





Distribuție Actori în filmul Shotgun Wedding

Jennifer Lopez, Josh Duhamel, Lenny Kravitz, Jennifer Coolidge, Sonia Braga, Cheech Marin, Steve Coulter, D'Arcy Carden, Callie Hernandez, Desmin Borges, Selena Tan, Alberto Isaac, Melissa Hunter, Pancho Cardena, Alex Mallari Jr, Tharoth Sam, Worapojd Thautanon, Zachary Wood, Vladimir Acevedo, Powpong Kopholrat, Héctor Aníbal, Asia Munma, Ray Raymundo, Iana Ramirez

Regizor
Jason Moore

Scenarist
Mark Hammer

Genul filmului
Acțiune, Comedie, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
28 decembrie 2022 în cinematografele indoneziene

Premiera în România
27 ianuarie 2023 pe platforma Amazon Prime Video România

Cunoscut și ca
Shotgun Wedding titlul original, Shotgun Wedding titlul în România

Este filmul Shotgun Wedding pe Amazon Prime

Din păcate filmul Shotgun Wedding încă nu este disponibil pe Amazon Prime. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma Amazon Prime.

Este filmul Shotgun Wedding pe Netflix?

Din păcate filmul Shotgun Wedding încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Shotgun Wedding

În Shotgun Wedding, Darcy (Jennifer Lopez) și Tom (Josh Duhamel) își adună familiile iubite, dar foarte încăpățânate, pentru nunta la destinație extravagantă, exact când cuplul începe să se răcească. Și dacă asta nu a fost suficient de amenințător pentru o nuntă, deodată viețile tuturor sunt în pericol atunci când întreaga petrecere este luată ostatică. „Până când moartea ne va despărți” capătă un sens cu totul nou în această aventură hilară, alimentată de adrenalină, în timp ce Darcy și Tom trebuie să-i salveze pe cei dragi, dacă nu se ucid între ei mai întâi.


Trailer la filmul Shotgun Wedding (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii