Header Ads Widget

She Came from the Woods (Film horror 2022) Trailer și detalii

Film comedie și horror "She Came from the Woods" 2022 cu actorii Cara Buono, Clare Foley și Spencer List. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "She Came from the Woods".


Despre filmul She Came from the Woods

She Came from the Woods este un film de groază american din 2022, scris de Erik Bloomquist și Carson Bloomquist, regizat de Erik Bloomquist și cu actorii Cara Buono, Clare Foley, Spencer List și William Sadler în rolurile principale. Se bazează pe scurtmetrajul cu același nume din 2017. Filmul horror She Came from the Woods a avut premiera la FrightFest pe 27 august 2022 și va fi lansat în cinematografe pe 10 februarie 2023.



Descrierea sinopsis a filmului She Came from the Woods

În 1987, un grup de consilieri dezlănțuie accidental un rău vechi de zeci de ani în ultima noapte a taberei de vară. Pe măsură ce situația devine sângeroasă, grupul este forțat să se confrunte cu ce povești merită spuse și ce secrete merită păstrate.

Regia
Erik Bloomquist

Actori în distribuție
Cara Buono, Clare Foley, Spencer List, William Sadler, Michael Park, Tyler Elliot Burke, Adam Weppler, Ehad Berisha, Giselle Torres, Dan Leahy, Sienna Hubert-Ross, Erik Bloomquist, Emily Keefe, Tess Santarsiero, Declan Foley, Coulter Ibanez, Cory Asinofsky, Cody Boccia, Madeleine Dauer, Juliana Davies, Emily Rafala, Carson Bloomquist, Jessie Gill

Genul filmului
Comedie, Horror

Dată de lansare:
27 august 2022

Cunoscut și ca
She Came from the Woods - titlul original, She Came from the Woods - titlul în România

Trailer la filmul She Came from the Woods (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii