Header Ads Widget

Sharper (Film dramă 2023) Trailer și Detalii

Film dramă "Sharper" 2023 cu actorii Julianne Moore, Sebastian Stan și Justice Smith. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Sharper".


Despre filmul Sharper

Sharper este un film thriller psihologic american din 2023, regizat de Benjamin Caron și scris de Brian Gatewood și Alessandro Tanaka. Filmul îi are în distribuție pe Julianne Moore, care a fost și producător, și pe Sebastian Stan, Justice Smith, Briana Middleton și John Lithgow.


Filmul dramă și thriller Sharper este produs de companiile A24, Apple TV+ și Picturestart și este programat să fie lansat în cinematografe selectate pe 10 februarie 2023, în Statele Unite, înainte de lansarea în streaming pe 17 februarie 2023, de Apple Studios pe Apple TV+.


Sinopsis la filmul Sharper

Motivațiile sunt suspecte, iar așteptările sunt răsturnate, în timp ce un escroc se înfruntă cu miliardarii din Manhattan.





Distribuție Actori în filmul Sharper

Julianne Moore, Sebastian Stan, Justice Smith, Briana Middleton, John Lithgow, Hannah Dunne, Giullian Yao Gioiello, Phillip Johnson Richardson, Kerry Flanagan, Quincy Dunn-Baker, Tom White, Patrick Cooley, Blaise Corrigan, Tracey Ilgner, Samara Joy, Paul Sikivie, Sullivan Joseph, Doris McCarthy, Neil Fleischer, Lucy Taylor, Emily Cass McDonnell, David Pittu, Darren Goldstein, Michael Judson Berry, Kristin Schaumleffel, Alessandra Brunialti, Kevin Thompson, Brian Rojas, Richard Busser, Elizabeth Chappel, Carey Cox

Regizor
Benjamin Caron

Scenarist
Brian Gatewood, Alessandro Tanaka

Genul filmului
Dramă, Filme 2023

Data de lansare
10 februarie 2023 limitat în cinematografele americane, 17 februarie 2023 pe Apple TV+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Sharper titlul original, Sharper titlul în România

Este filmul Sharper pe HBO Max

Din păcate filmul Sharper încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Sharper pe Netflix?

Din păcate filmul Sharper încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Sharper

Nimeni nu este cine pare în filmul Sharper, un thriller neo-noir cu secrete și minciuni, plasat printre dormitoarele, sălile de bar și sălile de consiliu din New York. Personajele concurează pentru bogății și putere într-un joc cu mize mari de ambiție, lăcomie, pofte și gelozie, care va face publicul să ghicească până în momentul final.


Trailer la filmul Sharper (2023)


Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Unknown a spus…
Sper sa apara si in cinematografele romanesti in primavara asta.