Header Ads Widget

Sezonul de nunți (Film comedie romantică Netflix 2022) Wedding Season Trailer și detalii

Film comedie și romantic "Sezonul de nunți" 2022 cu actorii Pallavi Sharda, Suraj Sharma și Arianna Afsar. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Wedding Season".




Descrierea sinopsis a filmului Sezonul de nunți / Wedding Season

După ce și-a rupt logodna, a lăsat în urmă o carieră bancară de succes în oraș și s-a mutat în New Jersey pentru un nou început, Asha (Pallavi Sharda) nu s-a putut simți mai vie. Mama ei, pe de altă parte, crede că fiica ei cea mare este pe cale să-și piardă o viață întreagă de fericire dacă nu își ia atenția de la noul ei job de startup și nu se pune pe găsirea unui soț. Luând lucrurile în propriile mâini, mama lui Asha creează un profil de întâlniri online pentru a o configura pe Asha cu o potrivire „perfectă”. Intră Ravi (Suraj Sharma) -- sau mai degrabă părinții lui Ravi -- care au exact aceeași idee pentru fiul lor. Prima întâlnire reticentă a lui Asha și Ravi este un explozie și descoperă rapid că fiecare se află într-un loc aparent diferit în viața lor chiar acum. După ce își dă seama că mama ei este necruțătoare și nu se va da bătută, Asha îi propune lui Ravi un plan care ar fi unul câștigător pentru ambii: o relație pretinsă să fie întâlnirea reciprocă pentru a trece de sezonul de nunți care vine. Prin nenumărate invitații, dansuri și rochii în următoarele trei luni, Asha și Ravi ajung încet să descopere că ar putea avea mai multe în comun decât cred. Poate că, până la urmă, poate părinții lor știau ei ceva ceva.

Regia
Tom Dey

Actori în distribuție
Pallavi Sharda, Suraj Sharma, Arianna Afsar, Sean Kleier, Veena Sood, Rizwan Manji, Ruth Goodwin, Damian Thompson, Manoj Sood, Subhash Santosh, Julius Cho, Jeremy Angel, Mercedes Blanche, Hershel Blatt, Tom Bonello, Devanshu, Sonia Dhillon Tully, Philip Gascoyne, Mercedez Gutierrez, Joanne James, Rami Khan, Keethan Krish, Natasha Krishnan, Rakhee Morzaria, Meher Pavri

Genul filmului
Comedie, Romantic

Dată de lansare:
4 august 2022

Premiera în România: 4 august 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca
Wedding Season - titlul original, Sezonul de nunți - titlul în România

Este filmul Sezonul de nunți pe Netflix

Da, filmul Sezonul de nunți este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 4 august 2022 aici pe Netflix România.



Trailer la filmul Sezonul de nunți / Wedding Season (2022)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii