Header Ads Widget

Sarah Landon and the Paranormal Hour (Film acțiune 2007) Trailer și detalii

Film acțiune și aventuri "Sarah Landon and the Paranormal Hour" 2007 cu actorii Rissa Walters, Alessandra Daniele și Brian Comrie. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Sarah Landon and the Paranormal Hour".




Descrierea sinopsis a filmului Sarah Landon and the Paranormal Hour

În San Diego, Sarah Landon este invitată de prietena bunicii sale, Thelma Shaw, să petreacă weekendul cu ea în Pine Valley, California. Sarah obișnuia să petreacă vacanțele acolo în timpul copilăriei cu prietena ei recent decedată, Megan. În timp ce se îndrepta spre Pine Valley, mașina ei se strică și Carlos, mecanicul, îl cheamă pe asistentul său, Matt Baker, pentru a o duce la destinație. Sarah îl cunoaște pe Matt din copilărie și îl întreabă despre fratele lui mai mare, David. Între timp, Carlos spune o poveste tristă despre unchiul lor, Ben Woods. Se pare că obișnuia să se laude cu singurul său fiu, Johnny, considerat de Ben cel mai bun jucător de baseball din Vale. La cea de-a douăzeci și unu zi de ani de naștere, sora lui Ben, Mary Ann Baker, a decis să sărbătorească cu Johnny, dar a avut un accident de mașină și adolescentul a murit. Ben a promis că-l va ucide pe David Baker de ziua a douăzeci și unu de ani și moare în ziua înmormântării lui Johnny. De-a lungul anilor, Mary Ann devine delirantă și are o cădere. În timpul unei certe între mama și tatăl său, David aude cearta și devine un pustnic obsedat de ocultism. Sarah se alătură lui Matt pentru a încerca să salveze viața lui David în timpul orelor paranormale.

Regia
Lisa Comrie

Actori în distribuție
Rissa Walters, Alessandra Daniele, Brian Comrie, Dan Comrie, Rusty Hanes, Rick Comrie, Michael A. Evans, Nicole Des Coteaux, Sylvia Enrique, Jane Harris, Dave Lindley, Kendell Lindley, Dakota Jade

Genul filmului
Acțiune, Venturi, Familie

Dată de lansare:
19 octombrie 2007

Cunoscut și ca
Sarah Landon and the Paranormal Hour - titlul original, Sarah Landon and the Paranormal Hour - titlul în România

Trailer la filmul Sarah Landon and the Paranormal Hour (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii