Header Ads Widget

Salvați de Crănțănei (Film animație 2017) Animal Crackers Trailer și detalii

Film animație și aventuri "Salvați de Crănțănei" 2017 cu actorii John Krasinski, Emily Blunt și Danny DeVito. Trailer dublat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Animal Crackers".




Descrierea sinopsis a filmului Salvați de Crănțănei / Animal Crackers

Viața lui Owen Huntington este o buclă continuă de muncă, mâncare și somn. O buclă care îl împiedică să-și vadă soția Zoe sau fiica lui de trei ani MacKenzie. O buclă care sigur îl va ucide. Apoi, într-o zi, Owen descoperă că un unchi pierdut de mult a murit - și i-a lăsat Circul lui Owen. Ceea ce ar fi putut fi o binecuvântare - în curând se schimbă într-un blestem. Circul este spart. Animalele au dispărut toate. Și majoritatea echipajului este prea bătrână pentru a fi de folos. Este un dezastru. Dar se întâmplă ceva magic. Owen descoperă secretul lui Buffalo Bob. O cutie de biscuiti pentru animale care îi oferă purtătorului capacitatea de a deveni orice animal din cutie. Brusc - există speranță. Dacă Owen poate folosi cutia pentru a deveni aceste animale și va performa, va face oamenii să vină. Va fi bogat. Dar Owen a uitat un lucru. Buffalo Bob a avut un frate. Horatio P. Huntington. Proprietarul celui mai mare lanț de circuri din lume. Iar Horatio nu s-a dat înapoi de la nimic pentru a pune mâna pe Biscuiții magici.

Regia
Tony Bancroft, Scott Christian Sava, Jaime Maestro

Actori în distribuție
John Krasinski, Emily Blunt, Danny DeVito, Ian McKellen, Sylvester Stallone, Raven-Symoné, Patrick Warburton, Tara Strong, James Arnold Taylor, Lydia Rose Taylor, Wallace Shawn, Gilbert Gottfried, Harvey Fierstein, Kevin Grevioux

Vocile actorilor români care au dublat filmul de desene animat Salvați de Crănțănei:
Owen – Ionuț Grama, Zoe – Alexandra Radu, Mackenzie – Ilinca Popescu, Horatio – Vlad Rădescu, Chesterfield – Tomi Cristin, Bivolul Bob – Ernest Fazakas, Woodley – Octav Mitrică, Binkley – Carmen Lopăzan, Brock – Mihai Munteniță, Omul Glonț – Mike Gheorghiu.

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie

Dată de lansare:
12 iunie 2017

Cunoscut și ca
Animal Crackers - titlul original, Salvați de Crănțănei - titlul în România

Trailer la filmul Salvați de Crănțănei / Animal Crackers (2017)


Trailerul dublat în limba română la filmul de animație Salvați de Crănțănei (2017) cu actorii români care au dublat filmul: Ionuț Grama, Alexandra Radu, Ilinca Popescu, Vlad Rădescu, Tomi Cristin, Ernest Fazakas, Octav Mitrică, Carmen Lopăzan, Mihai Munteniță, Mike Gheorghiu și Tara Strong și regizat de Tony Bancroft.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii