Header Ads Widget

Reservation Road (Film thriller 2007) Trailer și detalii

Film dramă și thriller "Reservation Road" 2007 cu actorii Joaquin Phoenix, Mark Ruffalo și Jennifer Connelly. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Reservation Road".




Descrierea sinopsis a filmului Reservation Road

Într-o seară caldă de septembrie, profesorul de facultate Ethan Learner (Joaquin Phoenix), soția sa Grace (Jennifer Connelly) și fiica lor Emma (Elle Fanning) participă la un recital. Fiul lor, Josh (Sean Curley), în vârstă de 10 ani, cântă la violoncel – frumos, ca de obicei. Sora lui mai mică îl arată cu respect, iar părinții lui sunt mândri de fiul lor. În drum spre casă, toți se opresc la o benzinărie de pe Reservation Road. Acolo, într-o clipă groaznică, el este luat de lângă ei pentru totdeauna. Într-o seară caldă de septembrie, avocatul Dwight Arno (Mark Ruffalo) și fiul său, Lucas (Eddie Alderson), în vârstă de 11 ani, participă la un meci de baseball. Echipa lor favorită, Red Sox, joacă - și, sperăm, se îndreaptă către World Series. Dwight prețuiește timpul petrecut cu Lucas. Conducându-și fiul înapoi la fosta lui soție, mama lui Lucas, Ruth Wheldon (Mira Sorvino), Dwight se îndreaptă spre întâlnirea sa fatidică de pe Reservation Road. Accidentul are loc atât de repede încât Lucas este aproape inconștient, în timp ce Ethan - singurul martor - este prea conștient, în timp ce un Dwight panicat pleacă cu viteză. Este chemată poliția și începe o anchetă. Bântuiți de tragedie, ambii tați reacționează în moduri neașteptate, la fel ca și Grace și Emma. Pe măsură ce se răfuiesc, cei doi tați sunt nevoiți să facă cele mai grele alegeri din viața lor.

Regia
Terry George

Actori în distribuție
Joaquin Phoenix, Mark Ruffalo, Jennifer Connelly, Mira Sorvino, Elle Fanning, Eddie Alderson, Sean Curley, Samuel Ryan Finn, Susan Powell, Cordell Clyde, Antoni Corone, Kevin Herbst, Gary Kohn, John Slattery, Nora Ferrari, Linda Dano, John Rothman, Geisha Otero, Brett Haley, Sinead Daly, Armin Amiri, Johnathan Tchaikovsky, Lee Goffin-Bonenfant, Americk Lewis, Danny Johnson, Bill Camp, Stephanie Weyman, Raum-Aron

Genul filmului
Crime, Dramă, Thriller

Dată de lansare:
19 octombrie 2007

Cunoscut și ca
Reservation Road - titlul original, Reservation Road - titlul în România

Trailer la filmul Reservation Road (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii