Header Ads Widget

Reggaeton: Ritmuri de foc (Film muzical 2007) Feel the Noise Trailer și detalii

Film dramă și muzical "Reggaeton: Ritmuri de foc" 2007 cu actorii Omarion, Giancarlo Esposito și Victor Rasuk. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Feel the Noise".




Descrierea sinopsis a filmului Reggaeton: Ritmuri de foc / Feel the Noise

După o înfruntare cu bătăuși locali, aspirantul rapper pe nume Rob (Omarion Grandberry) din Harlem pleacă în Puerto Rico pentru a locui cu tatăl său (Giancarlo Esposito), un bărbat pe care nu l-a cunoscut niciodată și își găsește salvarea în Reggaeton, un amestec picant de hip-hop, reggae și ritmuri latine. Puerto Rico, casa spirituală a reggaetonului, îi inspiră pe Rob și pe fratele său vitreg, Javi, să-și urmeze visul de a deveni vedete ale reggaetonului. Împreună cu un dansator pe nume C.C., ei învață ce înseamnă să rămână fideli lor înșiși și unul altuia, depășind în același timp obstacolele în dragoste, lăcomie și mândrie, toate culminând cu o performanță explozivă la Parada de Ziua Puertoricană din New York.

Regia
Alejandro Chomski

Actori în distribuție
Omarion, Giancarlo Esposito, Victor Rasuk, Zulay Henao, James McCaffrey, Melonie Diaz, Meredith Ostrom, Rosa Arredondo, Alexis Garcia, Notch, Pras, Charles Duckworth, Cisco Reyes, Kellita Smith, Malik Yoba, Jerome Jones, Vico C, Voltio, Jennifer Lopez

Genul filmului
Dramă, Muzical

Dată de lansare:
5 octombrie 2007

Cunoscut și ca
Feel the Noise - titlul original, Reggaeton: Ritmuri de foc - titlul în România

Trailer la filmul Reggaeton: Ritmuri de foc / Feel the Noise (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii