Header Ads Widget

Ramon (Film românesc comedie 2023) Trailer și detalii

Film românesc comedie "Ramon" 2023 cu actorii: Pavel Bartoș, Carmen Tănase și Andreea Vasile. Trailer, Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Ramon".


Despre filmul românesc Ramon

Ramon este un film românesc de comedie din 2023 regizat de Jesus del Cerro după un scenariu scris de Pavel Bartoș și Anghel Damian. Filmul îl are în rolul principal pe Pavel Bartoș, alături de actori români precum Carmen Tănase, Andreea Vasile, Smiley, Elvira Deatcu, Alexandru Ion, Iulian Postelnicu, Marius Damian, Andrei Șelaru, Doru Cătănescu și Bogdan Farcaș.


Filmul românesc de comedie "Ramon" este produs de Pavel Bartoș împreună cu compania Comic Entertainment și va fi lansat în România în premieră în data de 3 februarie 2023 în cinematografele românești de către Vertical Entertainment.


Sinopsis la filmul Ramon

Ramon este un om bun la suflet, încearcă să facă lucruri bune, dar mai mult strică. El își caută marea iubire.





Distribuție Actori în filmul Ramon

Pavel Bartoș, Carmen Tănase, Andreea Vasile, Smiley, Elvira Deatcu, Alexandru Ion, Iulian Postelnicu, Marius Damian, Andrei Șelaru, Doru Cătănescu, Bogdan Farcaș, Cezar Antal, Ionuț Rusu, Ecaterina Lupu, Ana-Maria Calița, Teona Stavarachi, Oana Zara, Bogdan Horga, Andreea Esca

Regizor: Jesus del Cerro

Scenariu: Pavel Bartoș, Anghel Damian

Genul filmului: Comedie, Filme românești, Filme românești 2023

Cunoscut internațional ca:

Cunoscut și ca:

Premiera internațională:

Premiera în România: 3 februarie 2023 în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online filmul:

Este filmul românesc Ramon pe HBO Max

Din păcate filmul românesc Ramon încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul românesc Ramon pe Netflix

Din păcate filmul românesc Ramon încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc Ramon

Ramon (Pavel Bartos) este un om bun la suflet, încearcă să facă lucruri bune, dar mai mult strică. Își caută marea iubire și așa ajunge la București unde necazurile nu-l ocolesc...



Trailer online la filmul românesc Ramon 2023


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii