Header Ads Widget

Pasagerul clandestin (Film thriller sf Netflix 2021) Stowaway Trailer și detalii

Film thriller sf "Pasagerul clandestin" 2021 cu actorii Anna Kendrick, Toni Collette și Shamier Anderson. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Stowaway".


Despre filmul Pasagerul clandestin

Pasagerul clandestin / Stowaway este un thriller științifico-fantastic din 2021, regizat de Joe Penna, care a scris scenariul împreună cu Ryan Morrison. Filmul îi are în distribuție pe Anna Kendrick, Daniel Dae Kim, Shamier Anderson și Toni Collette. O coproducție a Statelor Unite și a Germaniei, a avut premiera în România online și subtitrat pe Netflix pe 22 aprilie 2021.



Descrierea sinopsis a filmului Pasagerul clandestin / Stowaway

Echipajul unei nave spațiale care se îndreaptă spre Marte descoperă un pasager clandestin accidental la scurt timp după decolare. Prea departe de Pământ pentru a se întoarce și cu resursele în scădere rapidă, cercetătorul medical al navei apare ca singura voce divergentă împotriva consensului de grup care a decis deja în favoarea unui rezultat sumbru.

Regia
Joe Penna

Actori în distribuție
Anna Kendrick, Toni Collette, Daniel Dae Kim, Shamier Anderson, Dan Barry, Scott Manley

Genul filmului
Aventuri, SF, Thriller

Dată de lansare:
22 aprilie 2021

Premiera în România: 22 aprilie 2021 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca
Stowaway - titlul original, Pasagerul clandestin - titlul în România

Este filmul Pasagerul clandestin pe Netflix

Da, filmul Pasagerul clandestin este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 22 aprilie 2021 aici pe Netflix România.



Trailer subtitrat la filmul Pasagerul clandestin / Stowaway (2021)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul thriller sf Pasagerul clandestin (2021) cu actorii Anna Kendrick, Toni Collette, Daniel Dae Kim, Shamier Anderson, Dan Barry și Scott Manley și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii