Header Ads Widget

Parisul zgomotos (Film comedie romantică 1964) Paris When It Sizzles Trailer și detalii

Film comedie romantică "Parisul zgomotos" 1964 cu actorii William Holden, Audrey Hepburn și Grégoire Aslan. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Paris When It Sizzles".




Descrierea sinopsis a filmului Parisul zgomotos / Paris When It Sizzles

Cu sediul la Paris în acest scop, scriitorul american Richard Benson, a fost angajat de producătorul de film Alexander Meyerheim pentru a scrie scenariul celui mai recent film al său, Benson vânzându-l doar după titlul, Fata care a furat Turnul Eiffel. Meyerheim, care știe despre problema lui cu băutura, a fost asigurat de Benson că este implicat total. Benson o angajează pe Gabrielle Simpson printr-un serviciu de secretariat pentru a-i fi dactilografă. În momentul în care sosește la slujbă, Gabrielle află că Benson a irosit aproape douăzeci de săptămâni, cu multă băutură, fără să fi scris un cuvânt. Cu nicio idee despre poveste, Benson mai are doar două zile, de Ziua Bastiliei, până când Meyerheim va sosi de la Cannes, așteaptând un produs final de la Benson, care a sugerat continuu că este aproape de finalizare. După ce află că Gabrielle a venit inițial la Paris pentru a experimenta viața, Benson vine cu o idee de a-și imagina că filmul este o zi, Ziua Bastiliei, în viața cuiva ca Gabrielle.

Regia
Richard Quine

Actori în distribuție
William Holden, Audrey Hepburn, Grégoire Aslan, Raymond Bussières, Christian Duvaleix, Michel Thomass, Dominique Boschero, Evi Marandi, Noël Coward, Tony Curtis, Marlene Dietrich, Mel Ferrer, Orestis Ganakis, Henri Garcin, Frank Sinatra, Dominique Zardi

Genul filmului
Comedie, Romantic

Dată de lansare:
8 aprilie 1964

Trailer la filmul Parisul zgomotos / Paris When It Sizzles (1964)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii