Header Ads Widget

O noapte bună (Film comedie dramă 2007) The Good Night Trailer și detalii

Film comedie și fantastic "O noapte bună" 2007 cu actorii Martin Freeman, Gwyneth Paltrow, Penelope Cruz. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Good Night".




Descrierea sinopsis a filmului O noapte bună / The Good Night

Fostul star pop britanic Gary Shaller (Martin Freeman) se află la o răscruce în viața sa: slujba lui din New York stagnează, soția sa americană, Dora (Gwyneth Paltrow), îl înnebunește și a împlinit treizeci de ani de viață cu patru ani în urmă. Adăugați la asta cel mai bun prieten al său Paul (Simon Pegg) pare să devină mai de succes cu fiecare minut care trece. Gary se simte deprimat și abătut, până când o întâlnește pe Anna (Penelope Cruz). Ea este plină de farmec și deșteaptă; este seducătoare și plină de spirit. Și cel mai tare lucru dintre toate, e nebună după Gary. Anna este fata visurilor lui Gary, la propriu. Și asta e problema. Gary o poate vedea pe Anna doar în viața lui de vis, așa că trebuie să găsească o modalitate de a duce mai departe cea mai satisfăcătoare relație din viața lui, în visele sale. Căutarea lui pentru tehnici de vis lucid îl prezintă pe Gary unor personaje nebunești care, în cele din urmă, îi oferă o nouă perspectivă asupra vieții.

Regia
Jake Paltrow

Actori în distribuție
Martin Freeman, Gwyneth Paltrow, Penélope Cruz, Danny DeVito, Simon Pegg, Stephen Graham, Amber Sealey, Skye Bennett, Keith Allen, Steffan Boje, Sonia Doubell, Michael Gambon, Kate Harper, Gael Le Cornec, Bruno Lastra, Martino Lazzeri, Meredith MacNeill, Joyce Springer, Finty Williams

Genul filmului
Comedie, Dramă, Fantastic

Dată de lansare:
5 octombrie 2007

Cunoscut și ca
The Good Night - titlul original, O noapte bună - titlul în România

Trailer la filmul O noapte bună / The Good Night (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii