Header Ads Widget

O aventură în India (Film comedie romantică 2007) Marigold Trailer și detalii

Film comedie și muzical "O aventură în India" 2007 cu actorii Salman Khan, Ali Larter și Nandana Sen. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Marigold".




Descrierea sinopsis a filmului O aventură în India / Marigold

Născută în America, Marigold (Ali Larter) a fost singurul copil din familia Lexton. Mama ei a murit când era foarte mică. S-a interesat de actorie și filme, spre supărarea tatălui ei, care a refuzat să facă lucruri cu ea. Ea a început să joace în filme cu buget mic, precum și în continuări la lansări populare, cum ar fi Fatal Attraction, Basic Instinct, printre altele. Ea a obținut un rol în Kama Sutra 3 și a avut o călătorie plină de evenimente până la Mumbai, India, și de acolo cu taxiul până la Goa. Aici a aflat că filmul a fost anulat și nu are bani să se întoarcă acasă, deoarece i s-a oferit un bilet doar dus. Obține un rol de cântând/dansând în filmul lui Manoj Sharma, se întâlnește cu instructorul de dans Prem Rajput, care îi spune că bunica lui prezisese că se vor întâlni și apoi se va căsători cu o femeie pe nume Marigold. Ea devine atrasă de el, chiar îl însoțește la Jodhpur, Rajasthan, la casa familiei sale cu ocazia căsătoriei surorii lui, Pooja. Aici va afla că Prem aparține unei familii regale, iar căsătoria lui fusese deja aranjată cu o femeie pe nume Jhanvi și nimeni din această familie nu a îndrăznit vreodată să oprească căsătoriilor aranjate și tradiției.

Regia
Willard Carroll

Actori în distribuție
Salman Khan, Ali Larter, Nandana Sen, Ian Bohen, Shari Watson, Helen, Vikas Bhalla, Suchitra Pillai, Vijayendra Ghatge, Roopak Saluja, Kiran Juneja, Gulshan Grover, Rakesh Bedi, Catherine Fulop, Marc Allen Lewis, Lea Moreno, Karan Panthaky, Geeta Vij

Genul filmului
Comedie, Muzical, Romantic

Dată de lansare:
17 august 2007

Cunoscut și ca
Marigold - titlul original, O aventură în India - titlul în România

Trailer la filmul O aventură în India / Marigold (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii