Header Ads Widget

Numai peste cadavrul ei (Film comedie romantică 2008) Over Her Dead Body Trailer și detalii

Film comedie romantică "Numai peste cadavrul ei" 2008 cu actorii Eva Longoria, Paul Rudd și Lake Bell. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Over Her Dead Body".




Descrierea sinopsis a filmului Numai peste cadavrul ei / Over Her Dead Body

Henry este un medic veterinar din Los Angeles a cărui logodnică Kate moare într-un accident în ziua în care urmează să se căsătorească. Îngrijorată că Henry și-a închis viața socială, sora lui îi sugerează să folosească o clarvăzătoare pentru a o contacta pe Kate, să-și odihnească sentimentele nerezolvate și să trăiască mai pe deplin. El încearcă, deși nu crede în asta. Nu se întâmplă nimic, așa că sora lui îi dă lui Ashley, clarvăzătoarea, jurnalul lui Kate. Acum îl poate convinge pe Henry că este în contact cu Kate și începe terapia. Se întâmplă două lucruri: se trezesc atrași unul de celălalt, iar fantoma lui Kate, care are și ea câteva probleme nerezolvate, se întoarce pentru a opri această poveste de dragoste în devenire.

Regia
Jeff Lowell

Actori în distribuție
Eva Longoria, Paul Rudd, Lake Bell, Jason Biggs, Lindsay Sloane, Stephen Root, William Morgan, Wendi McLendon-Covey, Ali Hillis, Deborah Theaker, Natalia Safran, Andy Kreiss, Ben Livingston, Jack Conley, Kali Rocha, Colin Fickes, Armen Weitzman, Bru Muller, Richard Tillman, Freddy Andreiuci, Brooke Bloom, Edith Fields, Heather Mazur, Misha Collins, Patricia Belcher, Sam Pancake, Antonio D. Charity, Jeff Lowell

Genul filmului
Comedie, Fantastic, Romantic

Dată de lansare:
1 februarie 2008

Cunoscut și ca
Over Her Dead Body - titlul original, Numai peste cadavrul ei - titlul în România

Trailer la filmul Numai peste cadavrul ei / Over Her Dead Body (2008)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii