Header Ads Widget

Not Okay (Film comedie dramă 2022) Trailer și detalii

Film comedie și dramă "Not Okay" 2022 cu actorii Zoey Deutch, Mia Isaac și Dylan O'Brien. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Not Okay".


Despre filmul Not Okay

Not Okay este un film american satiric-dramă din 2022, scris și regizat de Quinn Shephard. O are în distribuție pe actrița Zoey Deutch în rolul unei tinere care își dorește cu disperare să fie celebră și iubită pe internet, reușind atunci când se preface că este supraviețuitoarea unui bombardament. De asemenea, mai joacă în film Mia Isaac, Nadia Alexander, Embeth Davidtz, Karan Soni și Dylan O'Brien. Filmul Not Okay a fost lansat pe 29 iulie 2022 de Searchlight Pictures pe Hulu. A primit recenzii în general pozitive din partea criticilor.



Descrierea sinopsis a filmului Not Okay

Danni Sanders (Zoey Deutch), o scriitoare aspirantă fără țel, fără prieteni, fără perspective romantice și - cel mai rău dintre toate - fără adepți, falsifică o călătorie la Paris pe Instagram, în speranța de a-și spori influența pe rețelele sociale. Când un incident terifiant lovește Orașul Luminilor, Danni cade fără să vrea într-o minciună mai mare decât și-a imaginat vreodată. Ea se „întoarce” un erou, ajungând chiar la o prietenie puțin probabilă cu Rowan (Mia Isaac), o adevărată supraviețuitoare a traumei, dedicată schimbării societății, și prinzându-l pe bărbatul visurilor ei, Colin (Dylan O'Brien). Ca influencer și avocată, Danni are în sfârșit viața și publicul pe care și le-a dorit întotdeauna. Dar este doar o chestiune de timp până când fațada cade, iar ea învață prin greu că Internetul adoră o cădere.

Regia
Quinn Shephard

Actori în distribuție
Zoey Deutch, Mia Isaac, Dylan O'Brien, Nadia Alexander, Tia Dionne Hodge, Negin Farsad, Embeth Davidtz, Brennan Brown, Karan Soni, Dash Perry, Christian Vunipola, Kirk White, Peter Patrikios, Sarah Yarkin, Julia Murney, Teddy Cañez, Megan Haley, Laurie Shephard, Tamara Della Anderson, Preston Martin, Tabatha Gayle, Lesley D. Van Arsdall, Obaid Kadwani, Steven Bono Jr., Caroline Gotschall, Quinn Shephard, Esheka Varshney, Nayib Felix, Logan Crawford, Kapil Bawa, Samia Hampstead, Reece Feldman, Rocco Botte, Shawn Chatfield

Genul filmului
Comedie, Dramă

Dată de lansare:
29 iulie 2022

Cunoscut și ca
Not Okay - titlul original, Not Okay - titlul în România

Trailer la filmul Not Okay (2022)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii