Header Ads Widget

Norocosul (Film dramă romantică 2007) Lucky You Trailer și detalii

Film dramă și romantic "Norocosul" 2007 cu actorii Eric Bana, Drew Barrymore și Robert Duvall. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Lucky You".




Descrierea sinopsis a filmului Norocosul / Lucky You

În Las Vegas, Huck Cheever este un jucător de poker, genial, dar și predispus să lase emoția să preia controlul. Este săptămâna seriei mondiale de poker, iar Huck trebuie să vină cu taxa de intrare de 10.000 de dolari, pe care o câștigă, o pierde, o împrumută și o pierde - și chiar o fură de la Billie Offer, o tânără serioasă care este nouă în oraș și care atrage privirea lui Huck. Până la începerea turneului, Huck le datorează tuturor bani. Lucrurile se complică de sosirea tatălui său, pe care Huck îl detestă pentru că a părăsit-o mama lui. Poate Huck să învețe să joace poker așa cum trăiește și să trăiască așa cum joacă poker? Sau totul se va duce pe apa sâmbetei?

Regia
Curtis Hanson

Actori în distribuție
Eric Bana, Drew Barrymore, Robert Duvall, Debra Messing, Robert Downey Jr., Horatio Sanz, Jean Smart, Kelvin Han Yee, Michael Shannon, Phyllis Somerville, Joey Kern, Delaine Yates, Mykel Shannon Jenkins, Charles Martin Smith, Saverio Guerra, Danny Hoch, Kenny Cau, Jack Younger, Tracy Howe, Sonny Surowiec, Madeleine Peyroux, Hans Howes, Bradford English, Omar Benson Miller, Ed Refuerzo, Elisabeth Granli, Spencer Conner, Yetta Gottesman, Olivia Tracey, Daniel Negreanu

Genul filmului
Dramă, Romantic, Sport

Dată de lansare:
4 mai 2007

Cunoscut și ca
Lucky You - titlul original, Norocosul - titlul în România

Trailer la filmul Norocosul / Lucky You (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii