Header Ads Widget

Nivelul groazei (Film horror 2007) P2 Trailer și detalii

Film horror și thriller "Nivelul groazei" 2007 cu actorii Wes Bentley, Rachel Nichols și Simon Reynolds. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "P2".




Descrierea sinopsis a filmului Nivelul groazei / P2

O femeie de afaceri se trezește și descoperă că este legată de un scaun și ținută captivă de un agent de securitate dement obsedat în parcarea clădirii de birouri în care lucrează. Amețită și confuză și înotând în amețeală, femeia uluită încearcă să scape de efectul de cloroform cu care a adormit-o și să redevină ea însăși. Dar când gardianul o dezleagă brusc, el o aruncă pe frumusețea încă drogată într-un joc de-a șoarecele și pisica. Dezbrăcată de costumul ei de afaceri și îmbrăcată fără sutien într-o rochie fără spate, femeia care acum poticnește trebuie să scape de răpitorul ei nebun și de la nivelul de parcare P2 sau să fie drogată iar cu cloroform cloroform. Va reuși femeia să scape sau va deveni sclava amețită de cloroform al nebunului?

Regia
Franck Khalfoun

Actori în distribuție
Wes Bentley, Rachel Nichols, Simon Reynolds, Philip Akin, Stephanie Moore, Miranda Edwards, Paul Sun-Hyung Lee, Grace Lynn Kung, Bathsheba Garnett, Philip Williams, Arnold Pinnock, Franck Khalfoun

Genul filmului
Crime, Horror, Thriller

Dată de lansare:
9 noiembrie 2007

Cunoscut și ca
P2 - titlul original, Nivelul groazei - titlul în România

Trailer la filmul Nivelul groazei / P2 (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii