Header Ads Widget

Muzica și versurile (Film comedie romantică 2007) Music and Lyrics Trailer și detalii

Film comedie romantică "Muzica și versurile" 2007 cu actorii Hugh Grant, Drew Barrymore și Brad Garrett. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Music and Lyrics".




Descrierea sinopsis a filmului Muzica și versurile / Music and Lyrics

Veselul Alex Fletcher (Hugh Grant) locuiește confortabil în Manhattan, după urma succesului său pop din anii 80 și reluând hiturile sale la reuniuni de școală, parcuri tematice și târguri de stat. Dar acele concerte sunt în declin, așa că el profită de șansa de a scrie o melodie și de a o înregistra împreună cu idolul adolescentului Cora Corman. Problema este că se pricepe la melodii, dar are nevoie de un textier și are mai puțin de o săptămână pentru a termina. Intră în scenă Sophie Fisher (Drew Barrymore), înlocuind un prieten care udă plantele lui Alex; este o poetă destul de bună, iute la minte și ar putea face asta, dacă ar fi de acord. Dar există un fel de umbră peste capul ei de care Alex pare că nu poate trece. Și dacă totuși vor scrie o melodie împreună, atunci ce se va întâmpla?

Regia
Marc Lawrence

Actori în distribuție
Hugh Grant, Drew Barrymore, Brad Garrett, Kristen Johnston, Haley Bennett, Campbell Scott, Scott Porter, Nick Bacon, Andrew Wyatt, Dan McMillan, Tom Foligno, Zak Orth, Brooke Tansley, Daniel Stewart Sherman, Aasif Mandvi, Matthew Morrison, Jason Antoon, Jeremy Karson, Emma Lesser, Adam Grupper, Charlotte Maier, Toni Trucks, Lanette Ware, Billy Griffith, Kathleen McNenny

Genul filmului
Comedie, Muzical, Romantic

Dată de lansare:
14 februarie 2007

Trailer la filmul Muzica și versurile / Music and Lyrics (2007)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii