Header Ads Widget

Motelul groazei (Film horror 2007) Vacancy Trailer și detalii

Film horror și thriller "Motelul groazei" 2007 cu actorii Kate Beckinsale, Luke Wilson și Frank Whaley. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Vacancy".




Descrierea sinopsis a filmului Motelul groazei / Vacancy

David și Amy Fox se trezesc blocați în mijlocul neantului când mașina lor se strică. Din fericire, ei dau peste un motel cu televizor pentru a-i distra în timpul nopții. Cu toate acestea, există ceva foarte ciudat și familiar în filmele cu slasher Grade-Z pe care motelul le transmite pentru plăcerea oaspeților săi. Toți par să fie filmați în aceeași cameră pe care o ocupă! Dându-și seama că sunt prinși în camera lor cu camere video ascunse, care acum le vor filma fiecare mișcare, David și Amy găsesc cu disperare un mijloc de evadare prin uși încuiate, spații de acces și tuneluri subterane, înainte de a deveni și ei cele mai noi vedete ale următorului cult clasic al regizorului misterios.

Regia
Nimród Antal

Actori în distribuție
Kate Beckinsale, Luke Wilson, Frank Whaley, Ethan Embry, Scott Anderson, Mark Casella, David Doty, Norm Compton, Caryn Mower, Meegan Godfrey, Kym Stys, Andrew Fiscella, Dale Waddington, Ernest Misko, Bryan Ross, Chevon Hicks, Kevin Dunigan, Betsy Hammer, Chuck Lamb, Cary Wayne Moore, Richie Varga

Genul filmului
Horror, Thriller

Dată de lansare:
20 aprilie 2007

Cunoscut și ca
Vacancy - titlul original, Motelul groazei - titlul în România

Trailer la filmul Motelul groazei / Vacancy (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii