Header Ads Widget

Mistere în Pittsburgh (Film aventuri 2008) The Mysteries of Pittsburgh Trailer și detalii

Film aventuri și comedie "Mistere în Pittsburgh" 2008 cu actorii Jon Foster, Peter Sarsgaard și Sienna Miller. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Mysteries of Pittsburgh".




Descrierea sinopsis a filmului Mistere în Pittsburgh / The Mysteries of Pittsburgh

Pittsburgh, majorat în anii 1980. La începutul lunii iunie, Art Beckstein numește asta ultima vară a vieții sale - după care va lucra ca broker de valori. Tatăl lui Art este șeful mafiei orașului, care conduce viața lui Art, judecând alegerile sale. La o petrecere, Art o vede pe Jane, deșteaptă, blondă, drăguță. S-au întâlnit; ea are un iubit. A doua zi, Cleveland, iubitul, îl ia pe Art de la serviciu și începe vara aventurilor. Cleveland locuiește aproape de marginea orașului; este exploziv, cu indicii de probleme cu bandiții locali. Triunghiul prieteniei se complică atunci când Cleveland dispare timp de câteva săptămâni. Poate Art să-și rezolve sentimentele și să-l ajute pe Cleveland? Unde se potrivește tatăl lui în asta?

Regia
Rawson Marshall Thurber

Actori în distribuție
Jon Foster, Peter Sarsgaard, Sienna Miller, Nick Nolte, Mena Suvari, Omid Abtahi, Keith Michael Gregory, Jarid Faubel, Patrick Jordan, Stephen Liska, Marc Macaulay, Jack Baun, Jeff Hochendoner

Genul filmului
Aventuri, Comedie, Dramă

Dată de lansare:
20 ianuarie 2008

Cunoscut și ca
The Mysteries of Pittsburgh - titlul original, Mistere în Pittsburgh - titlul în România

Trailer la filmul Mistere în Pittsburgh / The Mysteries of Pittsburgh (2008)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii