Header Ads Widget

Dispariția (Film thriller 2023) Missing Trailer și Detalii

Film dramă și thriller "Dispariția" 2023 cu actorii Storm Reid, Ken Leung și Nia Long. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Missing".


Despre filmul Dispariția

Dispariția / Missing este un film thriller de mister american, scris și regizat de Nick Johnson și Will Merrick (în debutul lor regizoral), după o poveste a lui Sev Ohanian și Aneesh Chaganty. Este o continuare independentă a filmului Searching din 2018. Filmul îi are în distribuție pe Storm Reid, Joaquim de Almeida, Ken Leung, Amy Landecker, Daniel Henney și Nia Long. Complotul o urmărește pe June Allen, o adolescentă care începe să folosească diverse tehnologii pentru a-și găsi mama dispărută după ce aceasta dispare în vacanță în Columbia cu noul ei iubit de atunci.


Filmul dramă și thriller Dispariția / Missing este produs de compania Stage 6 Films și va avea premiera mondială la Festivalul de Film Sundance 2023 pe 19 ianuarie 2023 și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 20 ianuarie 2023, de către Sony Pictures Releasing. În România, filmul Dispariția este programat să fie lansat subtitrat în data de 24 februarie 2023 în cinematografe.


Sinopsis la filmul Dispariția

Mama ei dispare într-o călătorie în Columbia în care era cu noul ei iubit, iar June se folosește de toată tehnologia pe care o are la îndemână pentru a o găsi pe mama ei.





Distribuție Actori în filmul Dispariția

Storm Reid, Ken Leung, Nia Long, Tim Griffin, Ava Zaria Lee, Kimberly Cheng, Amy Landecker, Megan Suri, Lisa Yamada, Sharar Ali-Speakes, Jameel Shivji, Michael Segovia, Daniel Henney, Joaquim de Almeida, Lauren B. Mosley, Rick Chambers, Tracy Vilar, Viviana Salinas, Jhon Carlos Gomez Ortega, Briana McLean, Monica Bhatnagar, Roy Abramsohn, Danielle Nottingham, Thomas Barbusca, Esteban Dager, Sean O'Bryan, Karina Noelle Castillo, Jasmin Savoy Brown, Zeke Alton, Billie Jordan, Dalila Ali Rajah, Jill Smith, Oscar Camacho, Scott Menville, Wolfie Trausch, Kelly Stables, Javier Grajeda, Mauricio Mendoza

Regizor
Nicholas D. Johnson, Will Merrick

Scenarist
Nicholas D. Johnson, Will Merrick

Genul filmului
Dramă, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
19 ianuarie 2023 la Festivalul de Film Sundance, 20 ianuarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
24 februarie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Missing titlul original, Dispariția titlul în România

Este filmul Dispariția pe HBO Max

Din păcate filmul Dispariția / Missing încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Dispariția pe Netflix?

Din păcate filmul  / Missing încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Dispariția

De la mințile din spatele filmului Searching vine Dispariția / Missing, un mister palpitant de tip roller coaster care te face să te întrebi cât de bine îi cunoști pe cei mai apropiați. Când mama ei (Nia Long) dispare în timpul unei vacanțe în Columbia cu noul ei iubit, căutarea de răspunsuri a lui June (Storm Reid) este împiedicată de birocrația internațională. Blocată la mii de kilometri distanță în Los Angeles, June folosește în mod creativ cele mai noi tehnologii la îndemână pentru a încerca să o găsească înainte de a fi prea târziu. Dar, pe măsură ce sapă mai adânc, investigația ei digitală ridică mai multe întrebări decât răspunsuri... iar când June dezvăluie secrete despre mama ei, descoperă că nu a cunoscut-o niciodată cu adevărat.


Trailer subtitrat la filmul Missing (2023) Dispariția


Trailerul subtitrat în limba română la filmul thriller Dispariția (2023) cu actorii Storm Reid, Ken Leung, Nia Long, Tim Griffin, Ava Zaria Lee, Kimberly Cheng, Amy Landecker, Megan Suri, Lisa Yamada, Sharar Ali-Speakes, Jameel Shivji și Michael Segovia și regizat de Nicholas D. Johnson.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii