Header Ads Widget

Misiunea (Film dramă 2009) La Mission Trailer și detalii

Film dramă "Misiunea" 2009 cu actorii Benjamin Bratt, Erika Alexander și Talisa Soto. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "La Mission".




Descrierea sinopsis a filmului Misiunea / La Mission

Crescut în districtul Mission din San Francisco, Che Rivera (Benjamin Bratt) a trebuit întotdeauna să fie dur pentru a supraviețui. Este un om puternic respectat în cartierul Mission pentru masculinitatea sa, forța sa și hobby-ul său de a construi mașini lowrider frumoase. Deținut reformat și alcoolic în recuperare, Che a muncit din greu pentru a-și răscumpăra viața și pentru a avea grijă de mândria și bucuria lui: singurul său fiu, Jes, pe care l-a crescut singur după moartea soției sale. Calea lui Che către răscumpărare este pusă la încercare, totuși, când descoperă că Jes este gay. Pentru a supraviețui cartierului său, Che a trăit întotdeauna cu pumnii ridicați. Pentru a supraviețui ca un om complet, va trebui să îmbrățișeze o latură a lui pe care nu a arătat-o niciodată.

Regia
Peter Bratt

Actori în distribuție
Benjamin Bratt, Jeremy Ray Valdez, Erika Alexander, Jesse Borrego, Talisa Soto, Alex Hernandez, Max Rosenak, Cesar Gomez, Chris Borgzinner, Neo Veavea, Cathleen Riddley, Marcus Serralta, Tatiana Rivas

Genul filmului
Dramă

Dată de lansare:
19 ianuarie 2009

Cunoscut și ca
La Mission - titlul original, Misiunea - titlul în România, Mission Street Rhapsody titlul alternativ

Trailer la filmul Misiunea / La Mission (2009)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii