Header Ads Widget

Mereu împreună (Film biografic 2020) I Still Believe Trailer și detalii

Film biografic și muzical "Mereu împreună" 2020 cu actorii K.J. Apa, Britt Robertson și Gary Sinise. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "I Still Believe".




Descrierea sinopsis a filmului Mereu împreună / I Still Believe

Jeremy (KJ Apa), un tânăr iubitor de muzică, își părăsește familia pentru a-și începe viața universitară. La scurt timp după ce a intrat la universitate, o întâlnește pe Melissa (Britt Robertson) la un eveniment live organizat la universitate, care, de asemenea, era o studentă care iubea muzica. Cei doi simt destinul în momentul în care privirile lor se întâlnesc și se îndrăgostesc în mod natural.

Timpul pe care îl petrec împreună crește și timpul curge fericit, dar într-o zi se ceartă din chestiuni banale. Au petrecut sărbătorile de Crăciun separat, dar o cunoştinţă comună l-a informat că „Melissa a fost dusă la spital”. Jeremy se grăbește și află că Melissa a fost supusă unui tratament pentru cancer de ceva timp.

Încă vreau să trăiesc cu ea. Jeremy o cere în căsătorie pe Melissa și jură că vor trăi împreună. Dragostea profundă a lui Jeremy și a familiei sale, precum și credința lui în Dumnezeu, au susținut trupul și mintea Melissei, iar ea a fost surprinsă de recuperarea miraculoasă. O jumătate de an mai târziu, cei doi s-au căsătorit pe o plajă înconjurată de lumini orbitoare în timp ce erau sărbătoriți de familie și prieteni.

Cu toate acestea, după nuntă, sănătatea Melissei s-a schimbat și a fost trimisă din nou la spital. A fost o sentință prea crudă pentru a fi spusă de medicul curant…….

Regia
Andrew Erwin, Jon Erwin

Actori în distribuție
K.J. Apa, Britt Robertson, Gary Sinise, Shania Twain, Melissa Roxburgh, Nathan Parsons, Reuben Dodd, Nicolas Bechtel, Terry Serpico, Tanya Christiansen, Cameron Arnett, Abigail Cowen, Rushi Birudala, Anjelah Johnson-Reyes, Mike McGill, Sahjanan Nasser, Alex Taylor, Alyssa Gonzalez, Griffin Hood, Edward Rashad Smith, Katie Anne Moy, Steven Laney, Ed Litton, Sharonne Lanier, Sheé Dueitt, Tyler Galpin

Genul filmului
Biografic, Dramă, Muzical

Dată de lansare:
13 martie 2020

Cunoscut și ca
I Still Believe - titlul original, Mereu împreună - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Mereu împreună / I Still Believe (2020)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de dramă romantică Mereu împreună (2020) cu actorii K.J. Apa, Britt Robertson, Gary Sinise, Shania Twain, Melissa Roxburgh, Nathan Parsons, Reuben Dodd, Nicolas Bechtel și Terry Serpico și regizat de Andrew Erwin.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii