Header Ads Widget

Maybe I Do (Film comedie romantică 2023) Trailer și Detalii

Film comedie romantică "Maybe I Do" 2023 cu actorii Diane Keaton, Richard Gere și Susan Sarandon. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Maybe I Do".


Despre filmul Maybe I Do

Maybe I Do este un film american de comedie romantică scris și regizat de Michael Jacobs și cu Diane Keaton, Richard Gere, Susan Sarandon, Emma Roberts, Luke Bracey și William H. Macy în rolurile principale. Filmul îi umărește pe Michelle și Allen, un cuplu care se gândește că ar fi bine ca părinții lor să se întâlnească. Ce nu știu ei, este că părinții se cunosc mult prea bine. Filmul este debutul regizoral al lui Jacobs.


Filmul american de comedie și romantic este produs de compania Fifth Season și este programat să fie lansat în cinematografele din Statele Unite ale Americii pe data de 27 ianuarie 2023, de către Vertical Entertainment.


Sinopsis la filmul Maybe I Do

Michelle (Emma Roberts) și Allen (Luke Bracey) sunt într-o relație. Ei decid să-și invite părinții să se întâlnească în sfârșit și să vorbească despre căsătorie. Se pare că părinții se cunosc deja bine, ceea ce duce la unele opinii diferite despre căsătorie.





Distribuție Actori în filmul Maybe I Do

Diane Keaton, Richard Gere, Susan Sarandon, Emma Roberts, Luke Bracey, William H. Macy, Kevin D. Benton, Setty Brosevelt, Gina Jun, Kirk Kelly, Valeria Marrero, Natalie Ortega, Azriél Patricia

Regizor
Michael Jacobs

Scenarist
Michael Jacobs

Genul filmului
Comedie, Romantic, Filme 2023

Data de lansare
27 ianuarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Maybe I Do titlul original, Maybe I Do titlul în România

Este filmul Maybe I Do pe Netflix?

Din păcate filmul Maybe I Do încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Maybe I Do

Michelle (Emma Roberts) și Allen (Luke Bracey) au ajuns la punctul în care relația lor îi face să se gândească la următorii pași și decid să-și invite părinții să se întâlnească în sfârșit. Părinții se cunosc deja bine -- foarte bine -- ceea ce duce la opinii distincte și definitorii despre valoarea căsătoriei.


Trailer la filmul Maybe I Do (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii