Header Ads Widget

Mary Poppins revine (Film comedie muzical 2018) Mary Poppins Returns Trailer și detalii

Film comedie și aventuri "Mary Poppins revine" 2018 cu actorii Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda și Ben Whishaw. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Mary Poppins Returns".


Despre filmul animat Mary Poppins revine

Mary Poppins revine / Mary Poppins Returns este un film muzical fantasy american din 2018 regizat de Rob Marshall, cu un scenariu scris de David Magee și o poveste de Magee, Marshall și John DeLuca. Bazat puțin pe seria de cărți Mary Poppins de P. L. Travers, filmul este o continuare a filmului Mary Poppins din 1964 și o are în distribuție pe Emily Blunt în rolul lui Mary Poppins, cu roluri secundare de la Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Dick Van Dyke, Angela Lansbury, Colin Firth, Meryl Streep și David Warner în ultima sa apariție în film. Amplasat la Londra în timpul Marii Depresiuni, filmul o arată pe Mary Poppins, fosta dădacă a lui Jane și Michael Banks, revenind la ei în urma morții soției lui Michael.

Filmul Mary Poppins revine / Mary Poppins Returns a încasat 349 de milioane de dolari în întreaga lume și a primit recenzii pozitive din partea criticilor, care au lăudat interpretarea distribuției (în special cea a lui Emily Blunt și Lin-Manuel Miranda), regia, imaginile, partitura muzicală, numerele muzicale, designul costumelor, valorile producției, efectele vizuale (în special segmentele animate) și sentimentul de nostalgie, deși unii critici l-au considerat prea diferit de predecesorul său. A fost ales atât de National Board of Review, cât și de American Film Institute drept unul dintre primele zece filme din 2018 și a primit numeroase nominalizări la premii, inclusiv patru la cea de-a 76-a ediție a premiilor Globul de Aur (inclusiv pentru cel mai bun film – muzical sau comedie), nouă la cea de-a 24-a ediție a Premiilor Criticilor, trei la cea de-a 72-a ediție a premiilor Academiei Britanice de Film și o nominalizare la Premiul SAG pentru Emily Blunt la cea de-a 25-a ediție a Premiilor Screen Actors Guild. De asemenea, a primit patru nominalizări la premiul Oscar pentru cea mai bună muzică originală, cea mai bună melodie originală („The Place Where Lost Things Go”), cel mai bun design de producție și cel mai bun design de costume la cea de-a 91-a ediție a Premiilor Oscar ale Academiei.



Descrierea sinopsis a filmului Mary Poppins revine / Mary Poppins Returns

Acum adult cu trei copii, casierul de bancă Michael Banks află că casa lui va fi reținută în cinci zile, dacă nu va putea rambursa un împrumut. Singura lui speranță este să găsească un certificat lipsă care să arate dovada unor acțiuni valoroase pe care i le-a lăsat tatăl său cu ani în urmă. Așa cum totul pare pierdut, Michael și sora lui primesc surpriza vieții când Mary Poppins -- iubita dădacă din copilărie -- sosește pentru a salva situația și a duce familia Banks într-o aventură magică, plină de distracție.

Regia
Rob Marshall

Actori în distribuție
Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Pixie Davies, Nathanael Saleh, Joel Dawson, Julie Walters, Meryl Streep, Colin Firth, Jeremy Swift, Kobna Holdbrook-Smith, Dick Van Dyke, Angela Lansbury, David Warner, Jim Norton, Noma Dumezweni, Tarik Frimpong, Sudha Bhuchar, Steve Nicolson, Christian Dixon, Christopher Godwin, John Dagleish, Karen Dotrice, Ian Conningham, Billy Barratt, Felix Collar, Kate Attwell, Chris O'Dowd, Mark Addy, Edward Hibbert

Genul filmului
Aventuri, Comedie, Familie, Muzical

Dată de lansare:
19 decembrie 2018

Cunoscut și ca
Mary Poppins Returns - titlul original, Mary Poppins revine - titlul în România

Trailer la filmul Mary Poppins revine / Mary Poppins Returns (2018)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie muzicală Mary Poppins revine (2018) cu actorii Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Pixie Davies, Nathanael Saleh, Joel Dawson și Julie Walters și regizat de Rob Marshall.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii