Header Ads Widget

Marcel the Shell with Shoes On (Film animație 2021) Trailer și detalii

Film animație și comedie "Marcel the Shell with Shoes On" 2021 cu actorii Jenny Slate, Isabella Rossellini și Rosa Salazar. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Marcel the Shell with Shoes On".


Despre filmul Marcel the Shell with Shoes On

Marcel the Shell with Shoes On este un film american de comedie-dramă din 2021 într-un amestec de acțiune live și stop-motion, regizat de Dean Fleischer Camp (în debutul său în regie), cu un scenariu de Fleischer Camp, Jenny Slate și Nick Paley după o poveste de Fleischer Camp, Slate, Paley și Elisabeth Holm. Se bazează pe o serie de scurtmetraje cu același nume scrise de Slate și Fleischer Camp. Jenny Slate își reia rolul vocal ca Marcel, o cochilie antropomorfă care trăiește cu bunica lui Connie. Dean Fleischer Camp, Rosa Salazar, Thomas Mann, Lesley Stahl și Isabella Rossellini mai dau voce personajelor din acest film animat.

Filmul animat Marcel the Shell with Shoes On a avut premiera la Festivalul de Film Telluride pe 3 septembrie 2021 și a început o lansare limitată în Statele Unite de către A24 pe 24 iunie 2022, înainte de lansarea sa largă pe 15 iulie 2022. Filmul a primit aprecierea criticilor și a fost nominalizat la Premiul Oscar 2023 pentru Categoria Cel mai bun film animat.



Descrierea sinopsis a filmului Marcel the Shell with Shoes On

Marcel este o cochilie adorabilă, de 3 centimetri înălțime, care își duce o existență plină de culoare alături de bunica lui, Connie, și de scama lor de companie, Alan. Odinioară parte dintr-o comunitate extinsă de cochilii, acum trăiesc singuri ca singurii supraviețuitori ai unei tragedii misterioase. Cu toate acestea, atunci când un realizator de documentar le descoperă, scurtmetrajul pe care îl postează online îi aduce lui Marcel milioane de fani pasionați, precum și pericole fără precedent și o nouă speranță de a-și găsi familia pierdută de mult.

Regia
Dean Fleischer-Camp

Actori în distribuție
Jenny Slate, Dean Fleischer-Camp, Isabella Rossellini, Joe Gabler, Shari Finkelstein, Samuel Painter, Blake Hottle, Scott Osterman, Jeremy Evans, Lesley Stahl, Rosa Salazar, Thomas Mann, Sarah Thyre, Andy Richter, Nathan Fielder, Jessi Klein, Peter Bonerz, Jamie Leonhart, Conan O'Brien, Jesse Cilio

Genul filmului
Animație, Comedie, Dramă

Dată de lansare:
3 septembrie 2021

Cunoscut și ca
Marcel the Shell with Shoes On - titlul original, Marcel the Shell with Shoes On - titlul în România

Trailer la filmul Marcel the Shell with Shoes On (2021)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii