Header Ads Widget

Manhattan (Film comedie romantică 1979) Trailer și detalii

Film comedie romantică "Manhattan" 1979 cu actorii Woody Allen, Diane Keaton și Meryl Streep. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Manhattan".




Descrierea sinopsis a filmului Manhattan

Isaac Davis (Woody Allen), în vârstă de patruzeci și doi de ani, are o viziune romantică asupra orașului său natal, New York City, în special Manhattan, așa cum este canalizată prin personajul principal din prima carte pe care o scrie, în ciuda faptului că propria sa viață din Manhattan este mai degrabă o tragicomedie. Tocmai a renunțat la slujba de scriitor hack pentru o comedie de televiziune proastă, el, dincolo de zece secunde de endorfine din timpul actului propriu-zis de a renunța, regretă acum decizia, mai ales că nu este sigur că poate trăi din cartea lui și cariera de scriitor. El plătește două pensii alimentare, a doua fostă soție a lui, Jill Davis (Meryl Streep), o lesbiană, care își scrie și ea propria carte despre despărțirea lor acrimonioasă. Singurul aspect oarecum pozitiv al vieții lui este că se întâlnește cu o tânără pe nume Tracy (Mariel Hemingway), deși ea are doar șaptesprezece ani și este încă în liceu. În mare parte, din cauza diferențelor lor, dintre care o mare parte se datorează vârstei lor, el nu vede un viitor pe termen lung cu ea. Viața lui are potențialul de a fi și mai tragicomică atunci când o întâlnește pe jurnalista Mary Wilkie (Diane Keaton), amanta celui mai bun prieten al său, profesorul de facultate Yale Pollack (Michael Murphy). Deși prima impresie a lui Isaac despre Mary este că este o intelectuală pretențioasă, el se îndrăgostește de ea. Ei devin prieteni cu potențialul de a deveni mai mult decât prieteni, deoarece ea știe că a fi „cealaltă femeie” din viața lui Yale nu este un rol pe termen lung pe care și-l dorește. O cuplare Isaac/Mary poate complica lucrurile și mai mult, Yale fiind reciproc în viața lor. Oricum, Isaac poate raționaliza evenimentele după ce acestea se întâmplă, indiferent care sunt acele evenimente.

Regia
Woody Allen

Actori în distribuție
Woody Allen, Diane Keaton, Michael Murphy, Mariel Hemingway, Meryl Streep, Anne Byrne Hoffman, Karen Ludwig, Michael O'Donoghue, Victor Truro, Tisa Farrow, Helen Hanft, Bella Abzug, Gary Weis, Kenny Vance, Charles Levin, Karen Allen, David Rasche, Damion Scheller, Wallace Shawn, Mark Linn-Baker, Frances Conroy

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic

Dată de lansare:
18 aprilie 1979

Trailer la filmul Manhattan (1979)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii