Header Ads Widget

Magazinul de după colț (Film comedie romantică 1940) The Shop Around the Corner Trailer și detalii

Film comedie romantică "Magazinul de după colț" 1940 cu actorii Margaret Sullavan, James Stewart și Frank Morgan. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Shop Around the Corner".




Descrierea sinopsis a filmului Magazinul de după colț / The Shop Around the Corner

În Budapesta, Ungaria, magazinul Matuschek and Company este deținut de domnul Hugo Matuschek, iar burlacul Alfred Kralik este cel mai bun și mai experimentat vânzător al său. Când Klara Novak caută un loc de muncă de vânzătoare în magazin, Matuschek o angajează, dar Kralik și ea nu se înțeleg. Între timp, singuraticul și dedicatul Kralik are o prietenă de corespondență necunoscută pe care intenționează s-o întâlnească foarte curând; cu toate acestea, este concediat fără explicații de către Matuschek în noaptea în care își va întâlni dragostea secretă. Se duce la barul unde și-a programat întâlnirea cu colegul său Pirovitch și constată surprinzător că Klara este coresponda lui; totuși, rușinat După ce a fost concediat, nu-i dezvăluie identitatea. Când Matuschek descoperă că l-a judecat greșit pe Kralik și a comis o greșeală, îl angajează din nou pentru funcția de manager. Dar Klara este încă fascinată de corespondentul ei și nu îi acordă prea multă atenție lui Alfred. Alfred elaborează un plan pentru a-i dezvălui Klarei de cine este atras acum, când vede dincolo de atitudinea ei.

Regia
Ernst Lubitsch

Actori în distribuție
Margaret Sullavan, James Stewart, Frank Morgan, Joseph Schildkraut, Sara Haden, Felix Bressart, William Tracy, Inez Courtney, Sarah Edwards, Edwin Maxwell, Charles Halton, Charles Smith, Charles Arnt, Joan Blair, Mary Carr, Mabel Colcord, Claire Du Brey, William Edmunds, Grace Hayle, Ernst Lubitsch, Mira McKinney, Sol Murgi, Renie Riano

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic

Dată de lansare:
12 ianuarie 1940

Trailer la filmul Magazinul de după colț / The Shop Around the Corner (1940)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii