Header Ads Widget

Mafia Mamma (Film acțiune 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și comedie "Mafia Mamma" 2023 cu actorii Toni Collette, Monica Bellucci și Alfonso Perugini. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Mafia Mamma".


Despre filmul Mafia Mamma

Mafia Mamma este un film de acțiune și comedie american-britanic-italian din 2023 regizat de Catherine Hardwicke după un scenariu scris de J. Michael Feldman. În rolurile principale joacă actrițele Toni Collette și Monica Bellucci, alături de actori precum Alfonso Perugini, Giulio Corso, Livia De Paolis, Bruno Bilotta, Alessandro Bressanello, Yonv Joseph și Francesco Mastroianni.


Filmul de acțiune Mafia Mamma este produs de companiile Idea(L), Cattleya, Edver Films și New Sparta Films și va fi lansat în America în 2023 de către Bleecker Street Media.


Sinopsis la filmul Mafia Mamma

O mamă din suburbiile americane moștenește în mod neașteptat imperiul mafiot al bunicului ei.





Distribuție Actori în filmul Mafia Mamma

Toni Collette, Monica Bellucci, Alfonso Perugini, Giulio Corso, Livia De Paolis, Bruno Bilotta, Alessandro Bressanello, Yonv Joseph, Francesco Mastroianni

Regizor
Lee Cronin

Scenarist
J. Michael Feldman

Genul filmului
Acțiune, Comedie, Crime, Filme 2023

Data de lansare
2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Mafia Mamma titlul original, Mafia Mamma titlul în România

Este filmul Mafia Mamma pe HBO Max

Din păcate filmul Mafia Mamma încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Mafia Mamma pe Netflix?

Din păcate filmul Mafia Mamma încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Mafia Mamma

O americancă din suburbii care moștenește imperiul mafiot al bunicului ei și ghidată de consigliere de încredere al "firmei" sfidează așteptările tuturor, inclusiv pe ale ei, în calitate de noul șef al afacerii de familie.


Trailer la filmul Mafia Mamma (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii