Header Ads Widget

Lacrimi de fericire (Film comedie 2009) Happy Tears Trailer și detalii

Film comedie și dramă "Lacrimi de fericire" 2009 cu actorii Parker Posey, Demi Moore și Rip Torn. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Happy Tears".




Descrierea sinopsis a filmului Lacrimi de fericire / Happy Tears

Jayne și Laura sunt pe cale să-l înfrunte pe primul bărbat cu care s-ar putea să nu se poată descurca: tatăl lor, Joe, în vârstă de șaptezeci și ceva de ani. Fiice cuminți care se întorc în casa în care au crescut, Jayne și Laura sunt forțate să se uite mai atent la propriile lor vieți nu atât de perfecte în timp ce eschivează amintirile din copilărie. Laura bănuiește că Joe are nevoie de îngrijire cu normă întreagă, dar Jayne speră că starea tatălui lor nu este atât de gravă. Joe încă cântă la vechea lui chitară, iar văduvul plin de viață are chiar și o nouă „prietenă”, Shelly nerușinată și impertinentă. Dar pe măsură ce momentele vizibile ale iminentei senilități ale tatălui lor cresc, la fel crește și dinamica familială disfuncțională. Tensiunile cresc pe măsură ce surorile apropiate trebuie, de asemenea, să jongleze cu propriile lor vieți foarte diferite - programul încărcat al Laurei ca ecologistă și mamă a doi copii mici, și Jayne, disperată să aibă în sfârșit un copil cu soțul ei Jackson, dependent de artă. Aventurile lor acasă nu sunt lipsite de magie, răutăți și haos și chiar și o căutare a unei comori îngropate în curtea din spate! Orice lacrimi pe care Jayne și Laura le-ar putea vărsa vor fi fericite.

Regia
Mitchell Lichtenstein

Actori în distribuție
Parker Posey, Demi Moore, Rip Torn, Sebastian Roché, Ellen Barkin, Christian Camargo, Victor Slezak, Dr. Sims, Aldous Davidson, Richard Barlow, Billy Magnussen, Susan Blommaert, Suzanne Inman, Celia Weston, Tom McNutt, Marilyn Yoblick, Roger Rees, Benjamin Brandreth

Genul filmului
Comedie, Dramă

Dată de lansare:
11 februarie 2009

Cunoscut și ca
Happy Tears - titlul original, Lacrimi de fericire - titlul în România

Trailer la filmul Lacrimi de fericire / Happy Tears (2009)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii