Header Ads Widget

La tine acasă sau la mine (Film comedie romantică Netflix 2023) Your Place or Mine Trailer și detalii

Film de comedie și romantic produs de Netflix "La tine acasă sau la mine?" 2023 cu actorii: Reese Witherspoon, Ashton Kutcher și Jesse Williams. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Your Place or Mine".


Despre filmul La tine acasă sau la mine?

La tine acasă sau la mine / Your Place or Mine este un film american de comedie romantică regizat de Aline Brosh McKenna după un scenariu scris chiar de ea. În film, un bărbat are grijă de fiul celei mai bună prietenă a sa, în timp ce o femeie urmărește un vis de-o viață în timp ce își schimbă casele pentru o săptămână care le va schimba viața. Filmul îi are în rolurile principale pe Reese Witherspoon și Ashton Kutcher, alături de actori precum Jesse Williams, Wesley Kimmel, Steve Zahn, Rachel Bloom, Zoe Chao, Shiri Appleby, Tig Notaro, Vella Lovell, Mystic Inscho, Griffin Matthews și Ted Griffin în roluri secundare.


Filmul de comedie și romantic La tine acasă sau la mine / Your Place or Mine este produs de companiile Aggregate Films, Hello Sunshine și Lean Machine și este programat să fie lansat în România pe 10 februarie 2023, online și subtitrat pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film La tine acasă sau la mine?

Doi cei mai buni prieteni la distanță își schimbă reciproc viața atunci când ea decide să-și urmeze un vis de o viață, iar el se oferă voluntar să-i supravegheze fiul adolescent.





Distribuție Actori în filmul La tine acasă sau la mine?:

Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Jesse Williams, Wesley Kimmel, Steve Zahn, Rachel Bloom, Zoe Chao, Shiri Appleby, Tig Notaro, Vella Lovell, Mystic Inscho, Griffin Matthews, Ted Griffin, Britney Young, Gloria Calderón Kellett, Lavinia Postolache, Tom Yi, Duncan Calladine, Julia Westcott-Hutton, Jasmine Richard-Brooks, AprilAnn Dais, Ken Heang, Kelly Lester, Ianthe Marini, Mark Roman, Ivan Logut, Anna Benuzzi, Joshua Poon, Christopher V. Nelson, Tanner Swagger, Carl Salonen

Regizor: Aline Brosh McKenna

Scenariști: Aline Brosh McKenna

Genul filmului: Comedie, Romantic, Filme 2023, Filme Netflix 2023

Data de lansare: 10 februarie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 10 februarie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Your Place or Mine titlul original, La tine acasă sau la mine? titlul în România

Este filmul La tine acasă sau la mine? pe Netflix

Da, filmul La tine acasă sau la mine? este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 10 februarie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului La tine acasă sau la mine?

Debbie și Peter sunt buni prieteni și au firi total opuse. Ea își iubește viața zilnică previzibilă, alături de fiul ei la Los Angeles, iar el se simte ca peștele în apă în veșnic schimbătorul New York. Când fac schimb de case și vieți pentru o săptămână, cei doi descoperă că nevoile lor s-ar putea să fie un pic diferite de ceea ce credeau ei că-și doresc.



Trailer subtitrat la filmul La tine acasă sau la mine? (2023) Your Place or Mine

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică La tine acasă sau la mine? (2023) cu actorii Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Jesse Williams, Wesley Kimmel, Steve Zahn, Rachel Bloom și Zoe Chao și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii