Header Ads Widget

Jocul de-a detectivii (Film comedie 2018) Game Night Trailer și detalii

Film comedie și acțiune "Jocul de-a detectivii" 2018 cu actorii Jason Bateman, Rachel McAdams și Kyle Chandler. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Game Night".




Descrierea sinopsis a filmului Jocul de-a detectivii / Game Night

Cuplul căsătorit de jucători competitivi Max (Jason Bateman) și Annie (Rachel McAdams), încearcă să aibă un copil, dar încercările lor nu reușesc din cauza stresului lui Max din jurul sentimentelor sale de inadecvare în comparație cu fratele său de succes și atractiv Brooks (Kyle Chandler). În timpul nopții de rutină a jocurilor de weekend a lui Max și Annie cu prietenii lor Ryan și cuplul căsătorit Kevin și Michelle, Brooks apare la Max sosind într-o Corvette Stingray (mașina de vis a lui Max) și împărtășind o poveste jenantă din copilărie despre Max. Brooks se oferă să găzduiască următoarea seară de joc la o casă pe care o închiriază în timp ce se află în oraș. Între timp, Max și Annie încearcă să-și păstreze secrete nopțile de joc față de vecinul lor Gary, un ofițer de poliție ciudat după divorțul său de prietena lor Debbie.

Regia
John Francis Daley, Jonathan Goldstein

Actori în distribuție
Jason Bateman, Rachel McAdams, Kyle Chandler, Sharon Horgan, Billy Magnussen, Lamorne Morris, Kylie Bunbury, Jesse Plemons, Michael C. Hall, Danny Huston, Chelsea Peretti, Camille Chen, Zerrick Williams, Joshua Mikel, R.F. Daley, John Francis Daley, Michael Cyril Creighton, Brooke Jaye Taylor, Jonathan Goldstein, Charlotte Haynes Hazzard, Chad Lail, Natasha Hall, Loren Schaffer, Kabby Borders, Kelly Johns, Steve Witting, Andrew Benator, Malcolm X. Hughes, Jessica Lee

Genul filmului
Acțiune, aventuri, Comedie

Dată de lansare:
23 februarie 2018

Cunoscut și ca
Game Night - titlul original, Jocul de-a detectivii - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Jocul de-a detectivii / Game Night (2018)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie și acțiune Jocul de-a detectivii (2018) cu actorii Jason Bateman, Rachel McAdams, Kyle Chandler, Sharon Horgan, Billy Magnussen, Lamorne Morris, Kylie Bunbury și Jesse Plemons și regizat de John Francis Daley.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii