Header Ads Widget

Inside (Film dramă 2023) Trailer și Detalii

Film dramă "Inside" 2023 cu actorii Willem Dafoe, Gene Bervoets și Eliza Stuyck. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Inside".


Despre filmul Inside

Inside este un film thriller psihologic regizat de Vasilis Katsoupis după un scenariu scris de Ben Hopkins. Filmul îl urmărește pe Nemo, un hoț prins în capcana apartametului de lux pe care îl spărgea. Filmul are o distribuție mică și îl are pe Willem Dafoe în rol principal alături de Gene Bervoets, Eliza Stuyck, Josia Krug. Este debutul regizoral al lui Vasilis Katsoupis.


Filmul dramă american Inside este produs de companiile Heretic, Schiwago și A Private View și este programat să fie lansat în cinematografele din Statele Unite ale Americii pe 17 martie 2023, de către Focus Features și în Europa de Universal Pictures.


Sinopsis la filmul Inside

Un hoț de opere de artă este prins în apartamentul de lux de securitatea camerei după ce niște erori dă peste cap lovitura pe care o pusese la punct.





Distribuție Actori în filmul Inside

Willem Dafoe, Gene Bervoets, Eliza Stuyck, Josia Krug

Regizor
Vasilis Katsoupis

Scenarist
Ben Hopkins

Genul filmului
Dramă, Filme 2023

Data de lansare
17 martie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Inside titlul original, Inside titlul în România

Este filmul Inside pe Netflix?

Din păcate filmul Inside încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Inside

Filmul Inside spune povestea lui Nemo, un hoț de artă prins într-un penthouse din New York, după ce furtul lui nu decurge conform planului. Închis înăuntru cu nimic altceva decât opere de artă neprețuite, el trebuie să-și folosească toată viclenia și iscusința pentru a supraviețui.


Trailer la filmul Inside (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii