Header Ads Widget

Inimi purpurii (Film dramă romantică Netflix 2022) Purple Hearts Trailer și detalii

Film Netflix dramă și romantic "Inimi purpurii" 2022 cu actorii Sofia Carson, Nicholas Galitzine și Chosen Jacobs. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Purple Hearts".




Descrierea sinopsis a filmului Inimi purpurii / Purple Hearts

Cassie Salazar și Luke Morrow nu ar putea fi mai diferiți. Cassie inteligentă lucrează nopțile într-un bar din Oceanside, CA pentru a-și face rostul în timp ce își urmărește visul de a deveni cântăreață/compozitoare. Luke este un stagiar de Marină, pe cale să plece la serviciu, care găsește confort în disciplina neclintită a serviciului. Dar o întâlnire întâmplătoare la barul lui Cassie le schimbă cursul vieții celor doi. Cassie se îneacă în facturile medicale după ce a fost diagnosticată cu diabet.

Regia
Elizabeth Allen Rosenbaum

Actori în distribuție
Sofia Carson, Nicholas Galitzine, Chosen Jacobs, John Harlan Kim, Kat Cunning, Linden Ashby, Scott Deckert, Anthony Ippolito, Loren Escandon, Sarah Rich, Breana Raquel, Dustin Ryder Jones, Nicholas Duvernay, Asante Jones, A.J. Tannen

Genul filmului
Dramă, Muzical, Romantic

Dată de lansare:
29 iulie 2022

Premiera în România: 29 iulie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca
Purple Hearts - titlul original, Inimi purpurii - titlul în România

Este filmul Inimi purpurii pe Netflix

Da, filmul Inimi purpurii este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 29 iulie 2022 aici pe Netflix România.



Trailer la filmul Inimi purpurii / Purple Hearts (2022)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii