Header Ads Widget

Infinity Pool (Film horror sf 2023) Trailer și Detalii

Film horror, mister și sf "Infinity Pool" 2023 cu actorii Mia Goth, Alexander Skarsgard și Cleopatra Coleman. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Infinity Pool".


Despre filmul Infinity Pool

Infinity Pool este un film de groază științifico-fantastic din 2023, scris și regizat de Brandon Cronenberg. Este o coproducție internațională cu Alexander Skarsgård, Mia Goth și Cleopatra Coleman.

Cronenberg a început să dezvolte proiectul în 2019, producția fiind stabilită inițial între Canada, Ungaria și Franța. Ulterior, Croația și Ungaria au fost selectate ca locații de filmare, producția fiind amânată până în 2021. O mare parte din distribuție se alătură proiectului în acel an, iar filmările au avut loc în principal în Šibenik, Croația.


Filmul horror cu mister și sf Infinity Pool a avut premiera la Festivalul de Film Sundance din 2023 pe 22 ianuarie 2023 și a început o lansare limitată în Statele Unite pe 27 ianuarie 2023 de către Neon.


Sinopsis la filmul Infinity Pool

James și Em Foster se bucură de o vacanță la plajă all-inclusive în insula fictivă La Tolqa, când un accident fatal dezvăluie subcultura perversă a stațiunii de turism hedonist, violență nesăbuită și orori suprareale.





Distribuție Actori în filmul Infinity Pool

Mia Goth, Alexander Skarsgard, Cleopatra Coleman, Thomas Kretschmann, Amanda Brugel, John Ralston, Caroline Boulton, Jeff Ricketts, Amar Bukvic, Anita Major, Roderick Hill, Jalil Lespert, Alexandra Tóth, Adam Boncz, Alan Katic

Regizor
Brandon Cronenberg

Scenarist
Brandon Cronenberg

Genul filmului
Horror, Mister, SF, Filme 2023

Data de lansare
22 ianuarie 2023 la Festivalul de Film Sundance, 27 ianuarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Infinity Pool titlul original, Infinity Pool titlul în România

Este filmul Infinity Pool pe Netflix?

Din păcate filmul Infinity Pool încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Infinity Pool

În timp ce stau într-o stațiune insulară izolată, James (Alexander Skarsgård) și Em (Cleopatra Coleman) se bucură de o vacanță perfectă cu plaje curate, personal excepțional și se bucură de soare. Dar ghidați de seducătoarea și misterioasa Gabi (Mia Goth), ei se aventurează în afara stațiunii și se trezesc într-o cultură plină de violență, hedonism și groază nespusă. Un accident tragic îi face să se confrunte cu o politică de toleranță zero față de criminalitate: fie vei fi executat, ori, dacă ești suficient de bogat pentru a-ți permite, poți să te vezi murind.


Trailer la filmul Infinity Pool (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii