Header Ads Widget

În umbra santinelei (Film acțiune Netflix 2021) Sentinelle Trailer și detalii

Film francez de la Netflix de acțiune și crime "În umbra santinelei" 2021 cu actorii Olga Kurylenko, Marilyn Lima și Michel Nabokoff. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Sentinelle".


Despre filmul În umbra santinelei

În umbra santinelei / Sentinelle este un film thriller de acțiune francez din 2021 regizat de Julien Leclercq, scris de Julien Leclercq și Matthieu Serveau și cu Olga Kurylenko, Marilyn Lima și Michel Nabokoff în rolurile principale. În film este vorba despre un soldat francez care s-a întors acasă după ce a servit în Orientul Mijlociu traumatizată de experiență. După ce sora ei este violată și lăsată în comă, își folosește pregătirea militară pentru a se răzbuna pe infractori. Filmul a fost lansat pe data de 5 martie 2021 și poate fi văzut online și subtitrat în România pe platforma de streaming Netflix.



Descrierea sinopsis a filmului În umbra santinelei / Sentinelle

Klara (Olga Kurylenko) este o traducătoare de 33 de ani în armata franceză. După ce a trăit ororile războiului din Siria, ea este transferată la Nisa în cadrul Operațiunii Sentinel și acolo, împreună cu sora ei Tania și mama lor, încearcă să-și refacă viața. Dar într-o seară, Tania este găsită pe jumătate moartă pe plajă, după ce a mers la un club de noapte; fusese violată şi bătută. Klara se hotărăște să facă totul pentru a găsi atacatorii și a răzbuna crima lor împotriva surorii ei. Vânătoarea ei fără milă o conduce la Yvan Kadnikov, fiul unui puternic oligarh rus de pe Riviera Franceză.

Regia
Julien Leclercq

Actori în distribuție
Olga Kurylenko, Marilyn Lima, Michel Nabokoff, Martin Swabey, Carole Weyers, Andrey Gorlenko, Antonia Malinova, Gabriel Almaer, Blaise Afonso, Guillaume Duhesme, Michel Biel, Mustapha Makhada, Salmane Taydi, Erico Salamone, Mikael Cassoli, Olivier Massart, Doriane Pasquale, Alain Eloy, Sarah Al Sayed Obeid, Stéphanie Pareja, Melissa Humler

Genul filmului
Acțiune, Crime, Dramă,

Dată de lansare:
5 martie 2021

Premiera în România: 5 martie 2021 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: Franța

Cunoscut și ca
Sentinelle - titlul original, În umbra santinelei - titlul în România

Este filmul În umbra santinelei pe Netflix

Da, filmul Spirit liber este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 5 martie 2021 aici pe Netflix România.



Trailer subtitrat la filmul În umbra santinelei / Sentinelle (2021)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și thriller În umbra santinelei (2021) cu actorii Olga Kurylenko, Marilyn Lima, Michel Nabokoff, Martin Swabey, Carole Weyers, Andrey Gorlenko, Antonia Malinova și Gabriel Almaer și regizat de Julien Leclercq.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii