Header Ads Widget

În locul nepotrivit (Film acțiune 2022) Wrong Place Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "În locul nepotrivit" 2022 cu actorii Bruce Willis, Ashley Greene și Michael Sirow. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Wrong Place".


Despre filmul În locul nepotrivit

În locul nepotrivit / Wrong Place este un film american de acțiune din 2022 regizat de Mike Burns, după un scenariu de Bill Lawrence și produs de Randall Emmett și George Furla. Filmul spune povestea unui bucătar cu metamfetamină care vânează un fost șef de poliție dintr-un oraș mic, în efortul de a-l împiedica pe bărbat să aducă martorii care pot depune mărturie împotriva împotriva familiei sale. În rolurile principale ale filmului joacă Bruce Willis și Ashley Greene, alături de actori precum Michael Sirow, Texas Battle, Stacey Danger, Massi Furlan, Josh Rhett Noble, John D. Hickman, Hassel Kromer, Lauren McCord, Adam Huel Potter și Kirsten Temple


Filmul de acțiune și thriller american "În locul nepotrivit / Wrong Place" este produs de companiile 5 Star Films, SSS Entertainment și Bondit Media Capital și a fost lansat de Vertical Entertainment pe 15 iulie 2022.


Sinopsis la filmul În locul nepotrivit

Un bucătar cu metamfetamine îl vânează pe fostul șef al poliției dintr-un orășel pentru a-l reduce la tăcere înainte ca acesta să aducă martorii care pot depune mărturie împotriva familiei sale, dar în cele din urmă se confruntă cu mai mult decât crezuse.





Distribuție Actori în filmul În locul nepotrivit

Bruce Willis, Ashley Greene, Michael Sirow, Texas Battle, Stacey Danger, Massi Furlan, Josh Rhett Noble, John D. Hickman, Hassel Kromer, Lauren McCord, Adam Huel Potter, Kirsten Temple, Amber Townsend, Larken Woodward

Regizor
Mike Burns

Scenarist
Bill Lawrence

Genul filmului
Acțiune, Crime, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
15 iulie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Wrong Place titlul original, În locul nepotrivit titlul în România

Este filmul În locul nepotrivit pe HBO Max

Din păcate filmul În locul nepotrivit / Wrong Place încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul În locul nepotrivit pe Netflix?

Din păcate filmul În locul nepotrivit / Wrong Place încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului În locul nepotrivit

Frank (Bruce Willis), un fost șef al poliției dintr-un oraș mic, se trezește vânat de un apărător al metanfeminei care caută să-l reducă la tăcere înainte ca acesta să aducă martorii care pot depune mărturie împotriva familiei lui, dar în cele din urmă se confruntă cu mai mult decât crezuse atunci când amenință că îi va face rău fiicei lui Frank (Ashley Greene).


Trailer la filmul "În locul nepotrivit" 2022 Wrong Place


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii