Header Ads Widget

Fratele lui Moș Crăciun (Film comedie 2007) Fred Claus Trailer și detalii

Film comedie și fantezie "Fratele lui Moș Crăciun" 2007 cu actorii Vince Vaughn, Paul Giamatti și Rachel Weisz. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Fred Claus".




Descrierea sinopsis a filmului Fratele lui Moș Crăciun / Fred Claus

În copilărie, Fred Claus (Vince Vaughn) a suferit din cauza sfințeniei fratelui său mai mic Nick (Paul Giamatti). Salt înainte: Fred este un tip care vorbește rapid, genial, dar egocentric din Chicago, care caută 50.000 de dolari pentru a deschide un magazin de pariuri în afara pistei. Când o înșelătorie dă greș, el îl sună pe Nick la Polul Nord pentru un împrumut: Nick îi va da banii doar dacă Fred vine să ajute câteva zile cu goana de Crăciun. După ce prietena (Rachel Weisz) lui îl părăsește, Fred se îndreaptă spre nord. Moș Crăciun se confruntă cu un audit de la un expert în eficiență și nu este plăcut. Treaba lui Fred este să revizuiască graficele și să determine cine este obraznic și cine e drăguț. A mai rămas vreun sentiment fratern, poate fie să învețe de la celălalt, și cum rămâne cu Moșul dat afară?

Regia
David Dobkin

Actori în distribuție
Vince Vaughn, Paul Giamatti, Rachel Weisz, John Michael Higgins, Miranda Richardson, Kathy Bates, Trevor Peacock, Ludacris, Elizabeth Banks, Jeremy Swift, Elizabeth Berrington, Kevin Spacey, Rio Hackford, Bobb'e J. Thompson, Allan Corduner, Jordon Hull, Liam James, Theo Stevenson, Allison Sparrow, Fred Zimmerman, Danny McCarthy, Keith Kupferer, Craig J. Harris, Peter McCabe, Jonathan Cullen, Wesley Chu, Claudia Michelle Wallace

Genul filmului
Comedie, Familie, Fantastic

Dată de lansare:
9 noiembrie 2007

Cunoscut și ca
Fred Claus - titlul original, Fratele lui Moș Crăciun - titlul în România

Trailer la filmul Fratele lui Moș Crăciun / Fred Claus (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii