Header Ads Widget

Fata din tren (Film dramă 2016) The Girl on the Train Trailer și detalii

Film dramă și mister "Fata din tren" 2016 cu actorii Emily Blunt, Haley Bennett și Rebecca Ferguson. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Girl on the Train".


Despre filmul Fata din tren

Fata din tren / The Girl on the Train este un film thriller psihologic american cu mister din 2016, regizat de Tate Taylor și scris de Erin Cressida Wilson, bazat pe romanul de debut popular cu același nume din 2015 al autoarei britanice Paula Hawkins. Filmul îi are în distribuție pe Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Édgar Ramírez și Lisa Kudrow. Filmul urmărește o femeie divorțată alcoolică care se implică într-o investigație despre o persoană dispărută.

Filmul Fata din tren / The Girl on the Train a avut premiera la Londra pe 20 septembrie 2016, înainte de a fi lansat în cinematografe în Statele Unite pe 7 octombrie 2016. În România, filmul a avut premiera pe 7 octombrie 2016. Filmul a fost un succes de box office, încasând 173 de milioane de dolari în întreaga lume. A primit recenzii mixte, dar interpretarea lui Emily Blunt a primit aprecieri de critică, precum și nominalizări la cea de-a 23-a ediție a Screen Actors Guild Awards și la premiul BAFTA pentru cea mai bună actriță într-un rol principal la cea de-a 70-a ediție a premiilor British Academy Film Awards. Un remake în limba hindi cu același nume a fost lansat în 2021, cu actrița de la Bollywood Parineeti Chopra în rolul principal.



Descrierea sinopsis a filmului Fata din tren / The Girl on the Train

FATA DIN TREN este povestea vieții lui Rachel Watson după divorț. În fiecare zi, ea ia trenul pentru a lucra în New York și în fiecare zi trenul trece pe lângă vechea ei casă. Casa în care a locuit cu soțul ei, care încă locuiește acolo, cu noua lui soție și copilul. În timp ce încearcă să nu se concentreze asupra durerii ei, începe să urmărească un cuplu care locuiește la câteva case mai jos -- Megan și Scott Hipwell. Ea le creează o viață de vis minunată în capul ei, despre cum sunt o familie perfectă și fericită. Și apoi, într-o zi, când trenul trece, vede ceva șocant, umplându-o de furie. A doua zi, se trezește cu o mahmureală îngrozitoare, diverse răni și vânătăi și fără amintiri despre noaptea dinainte. Are doar un sentiment: s-a întâmplat ceva rău. Apoi vin reportajele TV: Megan Hipwell a dispărut. Rachel devine investită în caz și încearcă să afle ce s-a întâmplat cu Megan, unde se află și ce a făcut ea însăși în aceeași noapte în care Megan a dispărut.

Regia
Tate Taylor

Actori în distribuție
Emily Blunt, Haley Bennett, Rebecca Ferguson, Justin Theroux, Luke Evans, Edgar Ramirez, Laura Prepon, Allison Janney, Darren Goldstein, Lisa Kudrow, Cleta Elaine Ellington, Lana Young, Rachel Christopher, Fernando Medina, Gregory Morley, Mac Tavares, John Norris, Nathan Shapiro

Genul filmului
Crime, Dramă, Mister

Dată de lansare:
7 octombrie 2016

Cunoscut și ca
The Girl on the Train - titlul original, Fata din tren - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Fata din tren / The Girl on the Train (2016)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul dramă și mister Fata din tren (2016) cu actorii Emily Blunt, Haley Bennett, Rebecca Ferguson, Justin Theroux, Luke Evans, Edgar Ramírez, Laura Prepon, Allison Janney, Darren Goldstein și Lisa Kudrow și regizat de Tate Taylor.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii