Header Ads Widget

Familia Robinson (Film animație 2007) Meet the Robinsons Trailer și detalii

Film animație și aventuri "Familia Robinson" 2007 cu actorii Ashton Sanders, Jeffrey Wright și Isaiah John. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Meet the Robinsons".


Despre filmul de desene animate Familia Robinson

Familia Robinson / Meet the Robinsons este un film american de comedie științifico-fantastică animat pe computer din 2007, produs de Walt Disney Animation Studios și lansat de Walt Disney Pictures. Cel de-al 47-lea film de animație produs de studio, este bazat pe cartea pentru copii din 1990, A Day with Wilbur Robinson de William Joyce. Filmul a fost regizat de Stephen J. Anderson (în debutul său în regie) și produs de Dorothy McKim, după un scenariu scris de Anderson, Don Hall, Nathan Greno, Joe Mateo, Aurian Redson, Jon Bernstein și Michelle Spitz. Filmul are vocile lui Daniel Hansen, Jordan Fry, Wesley Singerman, Angela Bassett, Tom Selleck, Harland Williams, Laurie Metcalf, Nicole Sullivan, Adam West, Ethan Sandler, Tom Kenny și Anderson. Filmul Familia Robinson / Meet the Robinsons urmărește interacțiunile dintre Lewis (Fry), un inventator orfan de 12 ani, disperat să fie adoptat, și Wilbur Robinson (Singerman), un tânăr călător în timp care călătorește în anul 2037 pentru a-și vizita familia. Pe parcurs, cei doi trebuie să împiedice un bărbat misterios cu pălărie melon (Anderson) să schimbe povestea lui Lewis și, prin procură, întregul viitor.

Filmul Familia Robinson / Meet the Robinsons a avut premiera la Teatrul El Capitan din Los Angeles pe 25 martie 2007 și a fost lansat în formate standard și Disney Digital 3-D în Statele Unite pe 30 martie. Filmul a primit, în general, recenzii pozitive din partea criticilor, cu laude regizate. spre animație și poveste. Cu toate acestea, a fost un eșec de box office, încasând 169,3 milioane de dolari, față de un buget de 150 de milioane de dolari.



Descrierea sinopsis a filmului Familia Robinson / Meet the Robinsons

Lewis, un orfan, vrea să vadă cum arăta mama lui. Așa că el inventează o mașină care se uită prin creier, astfel încât să-ți poți vedea amintirile. Dar acest copil ciudat spune că este din viitor și îl avertizează despre un tip cu o pălărie melon. Tipul cu pălărie melon se încurcă cu invenția lui și nu reușește. El decide că este un eșec și nimeni nu-l dorește. Dar puștiul care l-a avertizat despre tip este aici într-o misiune de a-l găsi pe tipul cu pălărie melon care vrea să-l distrugă pe Lewis. Pentru a dovedi că este din viitor, îl duce pe Lewis în viitor. Dar mașina timpului se strică și el rămâne blocat în viitor până când o repară. Între timp petrece timp de calitate cu familia. Dar tipul cu pălărie melon este pe cale să schimbe timpul și depinde de Lewis să salveze viitorul.

Regia
Stephen J. Anderson

Actori în distribuție
Angela Bassett, Jordan Fry, Tom Selleck, Wesley Singerman, Daniel Hansen, Matthew Josten, John H. H. Ford, Dara McGarry, Tom Kenny, Laurie Metcalf, Don Hall, Paul Butcher, Tracey Miller-Zarneke, Michaela Jill Murphy, Stephen J. Anderson, Ethan Sandler, Harland Williams, Nathan Greno, Kelly Hoover, Adam West, Nicole Sullivan, Aurian Redson, Joe Mateo, Joe Whyte, Cameron Covell, Cooper Cowgill, David Cowgill, Makenna Cowgill, Terri Douglas, Jackie Gonneau, Mick Hazen, Shannon O'Connor, Jordan Orr, Lynwood Robinson, Grace Rolek, Greyson Spann, Krista Swan, Fred Tatasciore

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie

Dată de lansare:
23 martie 2007

Cunoscut și ca
Meet the Robinsons - titlul original, Familia Robinson - titlul în România

Trailer la filmul Familia Robinson / Meet the Robinsons (2007)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii